Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ





Εδώ και 25 ημέρες σε ένα σπίτι στην οδό Ναυαρίνου, η νέα ιδιοκτήτρια κάνει εργασίες συντήρησης και οι εργάτες πετάνε σκουπίδια, μπάζα, έπιπλα και ρουχισμό της προηγούμενης ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας που απεβίωσε πριν 3 μήνες περίπου.
Σε καθημερινή βάση η κατάσταση δίπλα στους κάδους απορριμάτων είναι τραγική. Η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου τα έχει μαζέψει 2 ή 3 φορές. Η κάθε φορά αντιστοιχεί σε ένα γεμάτο φορτηγό.
Η λογική κάθε πολιτισμένου ανθρώπου θα έλεγε ότι αφού κάνουν εργασίες και πετάνε μπάζα, ήταν υποχρεωμένη η νέα ιδιοκτήτρια να ενοικιάσει κάδο οικοδομής.
Τα κουτσομπολιά στην γειτονιά λένε ότι έχει τις τοπικές γνωριμίες, ώστε να αγνοεί τον δήμο και να επιβαρύνει τους γείτονες με τα έξοδα αποκομιδής.

Η δε στάση του δήμου ο οποίος μας έχει ζητήσει πριν μήνες με επιστολή του να καθαρίζουμε τα πεζοδρόμια, να περιποιούμαστε το πράσινο, αλλά να του πληρώνουμε και δημοτικά τέλη, ποια είναι μέχρι τώρα ;

Προφανώς εδώ και 25 ημέρες, το έτος 2013 θα μας πει αδυνατεί να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη (sic...) και να επιβάλει τα πρόστιμα που επιβάλλεται.

Γιατί κ. Δήμαρχε και κ. Αντιδήμαρχε καθαριότητας να επιβαρυνθώ εγώ και η οικογένεια μου την έκτακτη αποκομιδή των μπαζών που πετάει ο χωρίς παιδεία γείτονας μας ;

Κι η ποσότητα που έχει πετάξει η ασυνείδητη μεγάλη. Άδειασε ένα κατοικημένο σπίτι γεμάτο από έπιπλα, ρουχισμό και προσωπικά έγγραφα της θανούσης, καθαρίζει ένα κήπο επίσης μεγάλο και πετάει και οικοδομικά υλικά μέσα στους κάδους από τις επισκευές που πραγματοποιεί.
Επιπλέον δεν μένει χώρος για τα οικιακά απορρίμματα (σακούλες σκουπιδιών που οι περίοικοι αφήνουν πλέον εκτός κάδου και σκίζονται από τις γάτες.

Οι φωτογραφίες είναι μόνο απο σκουπίδια που έριξαν οι εργάτες της ασυνείδητου σήμερα 28 Οκτωβρίου.

Και δεν τα πετάει ούτε μπροστά στην πόρτα της που έχει κάδους απορριμμάτων.
Περιμένουμε το Δήμο να μας αποδείξει ότι υπάρχει.

Μία αναγνώστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου