Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΠΗΡΕ ΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ" ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ....

.... είπε ο ΑΔΩΝΙΣ, του ΑΔΩΝΙΔΟΣ, της Ευγενίας, λάτρης του Απολλώνειου φωτός!


Συμπέρασμα (του Άδωνη;): Ο ΣΥΡΙΖΑ τα παίρνει και καθορίζει την πολιτική του από τις συνάλλαγές.

Αφού πουλάει διαφήμιση, τα παίρνει.

Διότι είναι σκάνδαλο να πουλάς ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ διαφήμιση.

Μόνο βιβλία με τον τόνο είναι καλό πράγμα να πουλάς.

"ΈΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ να παίρνεις διαφήμιση 1 ευρώ από φαρμακοβιομηχανία" είπε ο φέρελπης υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Και πρέπει να διαλέγει τους πελάτες!"Να παίρνεις διαφήμιση μόνο από την ΡΟΥΣΙΚΗ βότκα STOLICHNAYA (όχι την SMIRNOFF, παράγεται στην Αμερική) άμα θες να είσαι αριστερός".

Ενώ οι δικοί μας που είναι δεξιοί πρέπει να παίρνουν όλο το χαρτί!

Αυτά είπε ο Άδωνις!

Θα έγραφα μερικές σκέψεις για το θέμα, αφού κάτι ξέρω από τον χώρο της διαφήμισης, αλλά δεν θα το κάνω σήμερα.

Πάντως το θέμα της κατανομής της διαφημιστικής πίτας - και ειδικά της κρατικής ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ (διότι οι ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ) και των επιχειρήσεων με συμμετοχή ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Δεν θα το ανοίξω, διότι  πιστεύω ότι έχουν υποχρέωση να το κάνουν και στην τοπική πιάτσα ΠΛΕΟΝ, όσοι έχουν πει τέτοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ στο παρελθόν για κάποιες άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, για να πλήξουν τους πολιτικούς τους ανταγωνιστές,
ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ  Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΕΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΔ!

Αυτό ας το σκεφτούν μερικοί, ας κάνουν  ολίγον αυτοκριτική και ας μιλήσουν δημόσια για το θέμα!
ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!

Διότι ΑΡΙΣΤΕΡΑ σημαίνει (κατ΄ εμέ που δεν το παίρνω τέρμα αριστερά το πράγμα) να πιστεύεις και να δρας με πυξίδα την άποψη "ότι όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα αν δεν βουτήξεις το λάστιχο, η φωτιά θα έρθει και στο δικό σου! Και αν δεν το κάνεις είσαι ΙΔΙΩΤΗΣ δηλαδή ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ και ΗΛΙΘΙΟΣ!"

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ  (εν γνώσει του ότι αυτό είναι αδύνατο) ΑΠΟ ΤΟΝ 105,5 ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΗΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, για να κλείσει και αυτός, μετά τον 902 και να πουληθεί παράνομα- και αυτός - στην διαπλοκή της ενημέρωσης, χωρίς να ενοχλείται ο νόμος. Διότι νόμος είναι να παίρνει τα πάντα η διαπλοκή.

Το επιχείρημα που σου σερβίρουν και λέει: "μα είναι κομματικός σταθμός", είναι γελοίο.

Θα είχε βάση μόνο σε ένα άλλο πλαίσιο:
Όπου επειδή είναι κομματικός ο σταθμός, δεν αποδίδει φόρους, ΦΠΑ, δεν υποχρεούται να έχει θεωρημένα στοιχεία και βιβλία του ΚΒΣ, δεν έχει υποχρέωση να ασφαλίζει το προσωπικό του που εργάζεται εκεί εκτός πλαισίου αγοράς, και προσφέροντας εθελοντική κομματική εργασία και βάζοντας και από την τσέπη του, όπως κάνουμε πληρώνοντας συνδρομές στο κόμμα που συμμετέχουμε, όσοι δεν είμαστε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Αφού όμως έχει ο Ρ/Σ τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ της επιχείρησης απέναντι στο κράτος,  δεν μπορεί να λέγονται τέτοια πράγματα από ΥΠΟΥΡΓΟ (ακόμα και αν είναι ο ΑΔΩΝΗΣ).

ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΕΛΕΓΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (αυτοεξυπηρετούμενο και εθελοντικό) ο Ρ/Σ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ!

Τι ζητάει λοιπόν ο κος Υπουργός; Να έχει μόνο έξοδα και όχι έσοδα;

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΡΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ
ΠΕΤΡΕΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου