Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ; ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΙΡΕΤΩΝ;;;

ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ. Και αφού είναι νόμιμο δεν φταίει ο γιατρός, φταίει ο νόμος.




Και εμείς είμαστε καλόπιστοι και τον άνθρωπο ούτε τον ξέρουμε ούτε έχουμε τίποτα εναντίον του και  μάθαμε ότι είναι εξαίρετος γιατρός αλλά ρε γαμωτό δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται να είσαι διευθυντής στο τοπικό παράρτημα του ΙΚΑ και διευθυντής (και μέτοχος)  του μαγαζιού που στέλνεις τους ασφαλισμένους για εξετάσεις και μάλιστα ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ.

Πώς να το κάνουμε τώρα. Δεν λέει.

Όπως δεν λέει να έχεις κάνει την ΔΟΥ υποκατάστημα του πολιτικού γραφείου του γιου σου και να ξέρει όλη η αγορά ότι αν δεν τον ψηφίσει την έκανε.

Διότι για τους αιρετούς λέγονται - ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ - πολλά, αλλά στο κάτω κάτω της γραφής οι αιρετοί ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ, άμα θέλει ο λαός τους στέλνει σπίτια τους,  δεν κατσικώνονται από την κολλητή τους υπουργό και πάνε νύχτα να αδειάζουν γραφεία χωρίς καν πρωτόκολλα παραλαβής λες και είναι οι δημόσιες υπηρεσίες του παππού τους τα αμπελοχώραφα.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις δεν πρέπει να έχουν κάποια ΘΕΣΜΙΚΑ ασυμβίβαστα, που θα διασφαλίζουν ότι O ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ;;;
 (Το γύρισα ανάποδα μην μου ζαλίσουν οι γυναίκες το κεφάλι ότι είμαι αντιφεμινιστής  - μέρα που είναι - αν το πω κανονικά).

(Τώρα θα πείτε πάλι μ@λ@κίες λέει ο μ@λ@κ@ς πρωί - πρωί. Ναι μωρέ είδα όνειρο ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου