Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΜΕΓΑΛΕ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΣΕΣ; ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ! ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!


 ''NO MORE KISSES''... 

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FIMOTRO


 

EIΠΕ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ...ΧΟΥΦΤΕΛ..

Δύο φόρες συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον «Φούχτελο», όπως αποκαλεί η Άνγκελα Μέρκελ τον υφυπουργό της για θέματα Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.
Στην πρώτη συνάντησή τους για την εβδομάδα...
που μας πέρασε, την προηγούμενη Τρίτη 26 Μαρτίου δηλαδή, ο... Φούχτελ ήταν υπέρ του δέοντος διαχυτικός με την υπουργό Τουρισμού. Την αγκάλιασε σφιχτά και την φίλησε τρυφερά, με ένα τρόπο που έκανε πολλούς να τον αποκαλέσουν «Χούφτελο», αφού ο Γερμανός υφυπουργός έδειχνε να μην μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για την Όλγα Κεφαλογιάννη.
Δύο μέρες μετά, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013, η υπουργός Τουρισμού ξανασυναντήθηκε με τον κ. Φούχτελ σε εκδήλωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου. Ο ασυγκράτητος Γερμανός υφυπουργός μόλις είδε την κυρία Κεφαλογιάννη έσπευσε να μετακινηθεί προς το μέρος της για να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει. «No more kisses», είπε τότε κοφτά -αλλά χαμογελώντας- η υπουργός Τουρισμού στον κ. Φούχτελ και με τα χέρια της του έκανε σήμα να σταματήσει ενώ η αμυντική στάση του σώματός της αποκάλυπτε τη δυσαρέσκειά της για τον υπερ-διαχυτικό απεσταλμένο της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου