Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Silver βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2020

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε silver βραβείο για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "δίπλα σας" στην κατηγορία...

Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ

Εναλλακτικός τίτλος της ανάρτησης: 

ΠΑΝΤΑΖΗΣ: ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.


Επειδή ο αναγνώστης της Πλατείας θέλουμε να έχει ολοκληρωμένη άποψη για τα μεγάλα θέματα, αναδημοσιεύουμε την .... ενδιαφέρουσα θεώρηση του προέδρου του Γυμναστικού Νίκου Πανταζή σχετικά με την βεβαίωση απασχόλησης ανασφάλιστου προσωπικού στον σύλλογο, από την επιθεώρηση εργασίας για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

Να τι έγραψε ο Νίκος Πανταζής:

Έλεγχος στον Γυμναστικό Σύλλογο Χαλανδρίου από την επιθεώρηση εργασίας έπειτα από καταγγελία όχι εργαζομένου αλλά των γνωστών αγνώστων νεκροθαφτών του Αθλητισμού στο Χαλάνδρι.

Κουκουλοφόροι χωρίς κουκούλες. Τους ξέρουμε και αυτούς που εκδικούνται ένα σύλλογο ή έναν παράγοντα που δεν συμπαθούν αλλά και αυτούς που θριαμβολογούν για το γεγονός.

 

Πόσο διεστραμμένος πρέπει να είναι κάποιος που προσπαθεί να καταστρέψει αντί να σταθεί αλληλέγγυος σε κάθε προσπάθεια που γίνεται από πρόσωπα ή συλλόγους ή τουλάχιστον να αποδεχθεί την δική του αδυναμία να ασχοληθεί με τα κοινά.

Δυστυχώς υπάρχουν και σήμερα εκείνοι που αντί να θελήσουν μια κατσίκα δικιά τους επιθυμούν να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα.

Ο Γυμναστικός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της πόλης και ο πιο καλά οργανωμένος και θα επιβιώσει. Στην Γ’ Εθνική του Μπάσκετ Ανδρών ,στην Α2 Εθνική Κατηγορία στο Βόλλει Γυναικών και μέσα στους πενήντα συλλόγους πανελλαδικά στον Στίβο.


Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν οι έλεγχοι θα γίνουν και στους άλλους συλλόγους τώρα που άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση δεν αφήνει περιθώριο στις επιχειρήσεις να λειτουργήσουν σκεφτείτε τι θα συμβεί με τους Συλλόγους που φυτοζωούν και αποτελούν σήμερα την μοναδική δυνατότητα κα καλυφτεί ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών με κάτι ευχάριστο, απαραίτητο για την υγεία τους και γιατί όχι για τους ταλαντούχους και μια ελπίδα να ασχοληθούν και επαγγελματικά με τον Αθλητισμό.

Βέβαια οι άσπονδοι φίλοι μας θα χαρούν αν κλείσουν οι σύλλογοι γιατί χαίρονται μονό με τα δυσάρεστα αλλά έτσι συμβαίνει οι μέτριοι ,οι κομπλεξικοί, χαίρονται μόνο με τις δυσκολίες των άλλων.


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:
Αν αγαπάτε λοιπόν τον αθλητισμό αναγνώστες μου, αν τα παιδιά σας θέλετε να αθλούνται πρέπει να δίνετε 100 ευρώ ΜΑΥΡΑ,  στον μαύρα εργαζόμενο προπονητή, του μαύρου -χωρίς καν νόμιμη έδρα - συλλόγου.
Δεν ξέρω ποιοι είναι οι "ρουφιάνοι" και οι "κουκουλοφόροι" που έκαναν την καταγγελία για τον Γυμναστικό αλλά ξέρω κάποιον "ΡΟΥΦΙΑΝΟ και ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ" που έκανε καταγγελία γα να αφήσει άστεγους  τον Σκακιστικό Όμιλο, την Ανεξάρτητη Γυναικεία Παρέμβαση και του Εθελοντές του Δήμου και πανηγύριζε κιόλας.
Επίσης διαβάζω πίσω από τις γραμμές στην απάντησή του ότι μάλλον και άλλοι σύλλογοι απασχολούν ανασφάλιστους και το θεωρούν και αυτονόητο άρα έδωσε και τους άλλους και τους ψιλοαπειελεί για να τον στηρίξουν.
Πόσο θράσος ... Πόση υποκρισία .... 
Δεν γνωρίζει ότι μερικές φορές ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ

ΥΓ:

Μια προσωπική μαρτυρία:

Η κόρη μου έχει ξεκινήσει προετοιμασία για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, αυτό επέλεξε να κάνει.
Χρειάζεται λοιπόν ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
Στο Νίκος Πέρκιζας - από τον δήμο πανηγύρι  - δεν υπάρχει δημοτικό πρόγραμμα προετοιμασίας για ανώτατες σχολές  για τον έρμο τον δημότη Χαλανδρίου, για να μην ενοχληθούν ο Γυμναστικός και κάποιοι ιδιώτες - κολλητοί.

Ψάχνοντας να κάνουμε την δουλειά μας,  κατέληξα ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΟΥΝ 100 ευρώ το μήνα ΜΑΥΡΑ (1200 τον χρόνο) για να προπονείται η κόρη μου - ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ - στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ σε "ιδιωτικό πρόγραμμα" κάποιου γυμναστή που χρησιμοποιεί τις ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ (δημότης είμαι) αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το είπα σε στελέχη στον δήμο έκπληκτος και έλαβα την εξής απίστευτη απάντηση: 
"Καλά τώρα το κατάλαβες" ;
(Ναι είναι η απάντηση,  η κόρη μου είναι το μεγάλο μου παιδί, δεν μου είχε ξανατύχει. Αλλά αυτοί που μου απάντησαν έτσι ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, που το είχαν καταλάβει και ανέχονται αυτή την κατάσταση ενώ είναι στα κέντρα λήψης αποφάσεων;)
Έψαξα για λύση στους γύρω δήμους (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΜΕΣΟ):

Μαρούσι: Δημοτικό Πρόγραμμα με 50 ευρώ για μη δημότες και 30 για δημότες στο Ζηρίνειο.
Κηφισιά: Δημοτικό Πρόγραμμα με 50 ευρώ στο Ζηρίνειο.

Τελικά η κόρη μου προπονείται στο ΟΑΚΑ με προπονητή τον μεγάλο Σπήλιο Ζαχαρόπουλο και μόνο με 30 ευρώ τον μήνα (με μέσο).

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ - ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ - διότι αυτό δεν θα γνωρίσει, δεν θα συνδεθεί και δεν θα αγαπήσει το "Νίκος Πέρκιζας" με το οποίο έχει συνδεθεί η οικογένειά του, ούτε θα νιώσει ότι κάτι του προσέφερε ο δήμος για τον οποίο ακούει τόσα στο σπίτι, γιατί ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.

Θα πολεμήσουμε αυτό το καθεστώς  για όσα παιδιά έρχονται από πίσω.
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ή ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ;
Διότι στην επόμενη ανάρτησή σου ΘΑ ΓΙΝΩ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *