Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
             


                                              
     -   16η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ            - 2014Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 11η Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας εκδηλώσεων φεστιβάλ ρεματιάς 2014.

2.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας εκδηλώσεων και ανάληψης δαπάνης.

3.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας μίσθωσης ξενοδοχείου για την φιλοξενία των μελών του Κ.Α.Π.Η.

4.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης της εργολαβικής σύμβασης του έργου ‘Κατασκευή παιδικού σταθμού 100 θέσεων στο Ο.Τ. 1111 Δήμου Χαλανδρίου’.

5.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης της εργολαβικής σύμβασης του έργου ‘Επισκευή – αποκατάσταση πεζοδρομίων και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων’, Α.Μ. 8/13.

6.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου ‘Ανακατασκευές αποχετεύσεων σε σχολεία’, Α.Μ. 10/13.

7.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση 3ου Α.Π.Ε. και του 3ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου ‘Κατασκευή παιδικού σταθμού στην περιοχή Πάτημα ΙΙ Δήμου Χαλανδρίου’, Α.Μ. 8/12.

8.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Χαλανδρίου στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΦΛΥΑ Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Ακινήτων Δήμου Χαλανδρίου.


   Χαλάνδρι 06/06/2014
                                                  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


                                                  ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *