Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ : ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


φωτο: somesa.blogspot.gr
Η Στέλλα Μιχαλοπούλου, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με πληροφορίες της Πλατείας  η νέα Γ.Γ. του Δήμου Χαλανδρίου.

Ποια είναι:

- Η κ. Μιχαλοπούλου είναι μέχρι σήμερα  η Γ.Γ. του Δήμου Αγίας Παρασκευής, άμεση συνεργάτης του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Ζορμπά (ΝΔ).

- Στην Αγία Παρασκευή πήγε μετά από την θητεία της - επίσης ως Γενική Γραμματέας - στον Δήμο Αρτέμιδας - Σπάτων, με επιλογή από τον πρώην Δήμαρχο κ. Μάρκου (ΝΔ).

Μερικά στοιχεία του βιογραφικού της αντιγράφουμε από τοπικό blog του δήμου Σπάτων spata-artemida.blogspot:

"αποσπάστηκε (στα Σπάτα) από τον Δήμο Βριλησσίων όπου υπηρετούσε επί 26 συναπτά χρόνια. Τα δέκα τελευταία χρόνια υπηρεσίας της στο Δήμο Βριλησσίων κατείχε τη θέση της διευθύντριας των Οικονομικών Υπηρεσιών. Παράλληλα με την εργασία της στο Δήμο, την τελευταία δωδεκαετία, δίδασκε στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που είναι ο κρατικός φορέας επιμόρφωσης των υπαλλήλων των ΟΤΑ. Στο βιογραφικό της επίσης αναφέρεται και η έκδοση βιβλίου με τίτλο, «Προμήθειες, Υπηρεσίες των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού».

LINKS ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (αν είναι - που σιγά που δεν είναι - σωστές οι πληροφορίες μας).

http://spata-artemida.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7881.html
http://spata-artemida.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2646.html
http://somesa.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7797.html 

http://www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/dimos/i-dimotiki-arxi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου