Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ Πέτρο Γαλακτόπουλο 
Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, Πέτρο Γαλακτόπουλο στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συνάντησης που είχαν η Περιϕερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με τον Υϕυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, όπου υπογραμμίστηκε η ανάγκη συνεργασίας του ΟΑΚΑ και της Περιϕέρειας για την υλοποίηση των έργων συντήρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γιώργος Καραμέρος και ο Πέτρος Γαλακτόπουλος επισκέφτηκαν όλους τους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων και συζήτησαν διεξοδικά για τις ενέργειες που απαιτούνται, προκειμένου  να συντηρηθούν οι εμβληματικές μεταλλικές κατασκευές των στεγάστρων του ΟΑΚΑ, του Ισπανού αρχιτέκτονα Σαντιάγο Καλατράβα. Όπως υπογραμμίστηκε, και από τις δύο πλευρές κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η διάθεση χρημάτων, που είχε προβλεϕθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιϕέρειας Αττικής, για έργα συντήρησης και επισκευής στο ΟΑΚΑ, είναι ένα ουσιαστικό βήμα μετά από αρκετά χρόνια έλλειψης αναγκαίων πιστώσεων.

Γιώργος Καραμέρος: “Το ΟΑΚΑ ανοιχτό στους πολίτες”

Επιπλέον στη συνάντηση συζητήθηκε η ανάγκη αξιοποίησης των πολύτιμων αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ για προγράμματα μαζικής άθλησης και τονίστηκε η   αναγκαιότητα πλήρους αλλά ταυτόχρονα και ήπιας εκμετάλλευσης των υπαρχόντων υλικοτεχνικών υποδομών, ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης για όλους και κυρίως για τους κατοίκους των όμορων Δήμων Αμαρουσίου και Ηρακλείου που βλέπουν κιγκλιδώματα να τους χωρίζουν από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Τέλος, ο κ. Καραμέρος αναφέρθηκε στην ανάγκη αποκατάστασης του χαλασμένου τροχοφόρου γερανού, που εξασφάλιζε ασφαλή πρόσβαση σε αθλητές και κολυμβητές με κινητικά προβλήματα στις πισίνες του ΟΑΚΑ, για να λάβει την διαβεβαίωση του κ. Γαλακτόπουλου ότι σύντομα θα δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου