Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην προώθηση περιβαλλοντολογικών δράσεων στο Κτήμα Συγγρού

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, επισκέφτηκε το Κτήμα Συγγρού, στο Μαρούσι, όπου και συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Εθελοντικής Πρωτοβουλίας Δάσους Συγγρού, έναν εθελοντικό φορέα που από το 1989 εργάζεται και φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος εντός του κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Ανδρέα Συγγρού.

Από την Εθελοντική Πρωτοβουλία, που αποτελούνταν από τον ιδρυτή Τάκη Μηλιό και τα μέλη Θεοδόσιο Παρασκευόπουλο και Ρούλα Σουλτάτη, παραδόθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη, Γιώργο Καραμέρο, ένας πλούσιος απολογισμός περιβαλλοντολογικών δράσεων και εργασιών που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 25 χρόνια.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους η Περιφέρεια Αττικής μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση και ανάδειξη περιβαλλοντολογικών δράσεων εντός ενός, μοναδικής αξίας, πνεύμονα ζωής για τα Βόρεια προάστια, όπως είναι το Κτήμα Συγγρού.

Ο Γιώργος Καραμέρος δεσμεύτηκε να διερευνήσει την ταχύτερη οδό, μέσω της οποίας, η Περιφέρεια Αττικής θα μπορέσει να χρηματοδοτήσει, την ανακατασκευή του φυλακίου πυροπροστασίας και την προμήθεια μικροεργαλείων για τους εθελοντές, απαραίτητων για τις δενδροφυτεύσεις, τους τακτικούς καθαρισμούς, τα μικρής κλίμακας αντιδιαβρωτικά έργα και τις επισκευές περίφραξης που πραγματοποιούνται εντός του κτήματος Συγγρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ στη Θράκη

Θέμα: Η αναμόρφωση του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Master in Business Administration ( MBA ) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΔΠΘ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις