Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ "ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ"


Δεν ξέρουμε αν γινόμαστε επιτέλους κράτος - όπως πανηγυρίζει ο κος Πανταζής στο blog του επειδή θα μας καίνε και δεν θα μας θάβουνε όταν δεν θα μας νιάζει πια - εμείς έχουμε πολλές αμφιβολίες ως προς την διαπίστωση αλλά κυρίως τις προτεραιότητες των καθεστωτικών που ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν πώς θα διχάσουν - σε δευτερεύοντα θέματα όσους δηλώνουν αντι....

Και θα συνεχίσουμε να τις έχουμε όσο π.χ. η δικαστική απόφαση για την επαναπρόσληψη των καθαριστριών δεν εφαρμόζεται - νταβατζιλίκι από την κυβέρνηση που θέλει εγώ να τηρώ τους νόμους και τις δικαστικές αποφάσεις.

Αλλά όταν γίνονται προσπάθειες στην κατεύθυνση να γίνουμε επιτέλους σύγχρονο κράτος δικαίου,με ισονομία, ισοπολιτεία και προστασία των δικαιωμάτων των αδυνάτων απέναντι στους δυνατούς σφογγοκωλάριους της εξουσίας, εμείς θα είμαστε εκεί.
Και όπου οι μάσκες του υποκριτικού βλαχοπαραγοντισμού βρίσκονται σε χαλαρότητα στήριξης εμείς θα κοιτάμε πώς θα τις κατεβάσουμε για να κοιτιόμαστε στα μάτια.
Όχι γιατί εμείς είμαστε άγιοι ή τους παριστάνουμε.
Αλλά γιατί ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ τους παριστάνουν επιτιθέμενοι συνεχώς, λασπολογώντας συνεχώς, ζητώντας τα κεφάλια των άλλων και περισσότερα προνόμια γι αυτούς ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ τους.
Τι οικογένειες με την δική μας την ελληνική θεώρηση αλλά και την άλλη.

Αυτή της .... ΦΑΜΙΛΙΑΣ.

Παριστάνουν τους άγιους, τους ικανούς, τους νόμιμους, τους ανιδιοτελείς.
Κατηγορούν άλλους, εμπλέκουν τους εισαγγελείς, τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, το κράτος στις προσωπικές - οικογενειακές πολιτικές και οικονομικές τους επιδιώξεις.
Γιατί έχουν μάθει να ταυτίζουν το κράτος με τον εαυτό τους και το συμφέρον τους.

Νοιώθουν ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ των θεσμών και των αθλητικών χώρων.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ ΩΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Και πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ!
Τώρα που ο δημότης Χαλανδρίου ζήτησε μια ΜΕΓΑΛΗ αλλαγή. Τόσο μεγάλη που ίσως είναι ανέφικτη.

Αλλά εκεί που είναι εφικτή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
Θα αποδειχτεί τις επόμενες μέρες ότι κάποιοι είναι τόσο μεγάλοι υποκριτές και δεν πρέπει να τους λαμβάνεις υπόψη σου όταν κουνάνε το δάκτυλο.

Όταν κουνάνε το δάκτυλο σε υπαλλήλους, σε μικροεπαγγελματίες, σε τοπικές επιχειρήσεις, σε όσους πάνε να αρθρώσουν μια διαφορετική άποψη.

Όταν κόπτονται για τα εργασιακά διακιώματα και το παίζουν ευαίσθητοι.

Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις που έχουν τοποθετηθεί και κινητοποιηθεί για αντίστοιχα θέματα ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΘΑΡΩΝ, ΑΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΤΩΝ, ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΤΙΡΙΑ, ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ να σχολιάσουν και να μας πουν την άποψή τους για το γεγονός οτι ένα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

που δεν έχει ούτε καν νοικιάσει ένα κωλογραφείο των 100 ευρώ για να έχει νόμιμη ΕΔΡΑ στο Χαλάνδρι, εισπράττει χρήματα από τους δημότες για να τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τους αθλητικούς χώρους, απαιτεί από τον δήμο, δηλαδή τους δημότες να το ξαναεπιχορηγούν σε χρήμα, υπηρεσίες και είδος και το ίδιο ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ.

Και αν δεν το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ξεκαθαρίζοντας την θέση τους, να μην ξαναμιλήσουν ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ, ειδικά αν λειτουργεί ... στον χώρο του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου