Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ


Εχθές το βράδυ αναγνώστη μου είδα ξαφνικά το κλικόμετρο της Πλατείας να τρελαίνεται, παρόλο που δεν είχαμε άρθρο από αυτά που κάνουν τα "πολλά κλικ" στην Πλατεία (είναι αυτά που αφορούν τον δήμο και αυτό είναι λογικό, αφού για τις άλλες ειδήσεις έχετε δεκάδες επιλογές στην blogoσφαιρα, ενώ για τον δήμο Χαλανδρίου έχει επιβληθεί σιωπητήριο" και τα άλλα Χαλανδρέικα blogs έχουν γίνει .... αθλητικά sites και χώροι αναπαραγωγής των δελτίων τύπου του δήμου μόνο.)

Μπήκα στα εργαλεία του διαχειριστή για να δω τι συμβαίνει και γεμίζουμε κλικάκια ξαφνικά και στα καλά καθούμενα.

Ένα άρθρο μας του 2011 με υπογραφή ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ ξαφνικά πέρασε στα κορυφαία εβδομαδιαία άρθρα.

Δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιος είναι ο επί δεκαετίες συναγωνιστής που υπογράφει ως ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ - ή ΑΡΙΣΤΟΣ στo phorum.gr, αν θέλει θα το κάνει μόνος του.

Βέβαια ήταν κοντά μας και στο ψηφοδέλτιο στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ. (Είναι πολύχρονη η κοινή πορεία εδώ στα τοπικά - όχι βέβαια και χωρίς περιόδους έντονων διαφωνιών και συγκρούσεων, είμαστε ζωντανοί άνθρωποι, πολίτες και ξεροκέφαλοι εμείς αλλά έχουμε κοινό παρανομαστή, τι να κάνουμε τώρα).

Σας καλώ όμως να διαβάσετε το κείμενο των προβληματισμών που έπεφταν τότε από την μικρή μας παρέα στις ζυμώσεις των Αγανακτισμένων.

Αυτό έκανε και ο ΑΡΙΣΤΟΣ εχθές στο phorum.gr και δεκάδες μέλη του μπήκαν στην Πλατεία να δουν .... από πότε τα λέμε.

Αυτά λέγαμε λοιπόν. Αλλά ήμασταν λίγοι.Και δεν θέλανε μερικοί να τα ακούνε αυτά.
Και δεν συμφωνήσαμε και ως προς το ... μέσον.
(Φραξιονιστές του κερατά, πέντε άτομα, εικοσιπέντε απόψεις, τριανταοκτώ αρχηγοί που περιμένουν να τους καλέσουν οι πέντε να .... ηγηθούν).

Παλιά ιστορία θα πεις.

Σωστά. Αλλά καμιά φορά έρχεται η ώρα που έχει μια αξία να κοιτάς και λίγο πίσω για να παίρνεις φόρα για μπροστά.

Μας τα θύμισες και εμάς ΑΡΙΣΤΟ. (Αν και τότε - τακτικά μόνο - έπρεπε να με ακούσεις, γιατί μάλλον δικαιώθηκε η εκτίμησή μου για τον ΣΥΡΙΖΑ και οι φόβοι σου περί κυβέρνησης εθνομηδενιστών δεν επιβεβαιώνονται. Διότι όπως εκείνο το παλιό ανέκδοτο με τον κομμουνιστή που πήγε στο χωριό και κοιμήθηκε στο κρεββάτι των συντρόφων: "Είσαι καλός στην καθοδήγηση αλλά είμαστε καλοί στην .... περιφρούρηση".)

Αν είστε περίεργοι κάντε κλικ και διαβάστε το άρθρο.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ

                      Θεμέλιο η ενότητα για τη φυσιογνωμία του κινήματος.

SYRIZA PODEMOS VENCEREMOS
με την βοήθεια του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ τμήματος της ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου