Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Κάτοικοι της Πεντέλης καταγγέλλουν τον δήμο για παράνομη χωματερή


Την ύπαρξη παράνομης χωματερής σε χώρο του Διονύσου, με την σύμπραξη μάλιστα του ίδιου του δήμου καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής.

Όπως αναφέρουν στην γραπτή αναφορά τους τις τελευταίες ημέρες η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», δέχεται μαρτυρίες και καταγγελίες, οι οποίες αναφέρουν ότι φορτηγά του δήμου Διονύσου αδειάζουν κλαδιά και μπάζα στο οικόπεδο της Εθνικής Τράπεζας (Μάρμαρα) στη Λεωφόρο Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, μετατρέποντας αυθαίρετα το χώρο σε χωματερή.

Ο χώρος, όπως επισημαίνουν, βρίσκεται εντός του οικιστικού ιστού της πόλης και απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Στεφάνου.

«Ως δημοτική κίνηση, πριν προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή σχολιασμό της σκανδαλώδους και προκλητικής αυτής ενέργειας, προκαλούμε τη Δημοτική Αρχή να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει άμεσα τις καταγγελίες και αναλόγως θα πράξουμε.

Είναι αυτονόητο ότι η «Νέα Πνοή» στέκεται απέναντι σε οποιαδήποτε αυθαίρετη και παράνομη πράξη ή ενέργεια, προασπίζοντας το δημόσιο περιβάλλον και την ορθή χρήση γης και σε καμία περίπτωση δε συναινεί στη δημιουργία χωματερών εντός του οικιστικού ιστού της πόλης»

 http://www.aftodioikisi.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *