Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΡΓΩ Χαλανδρίου": ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την εκδήλωση "Όταν το Ποδόσφαιρο συναντά την Τέχνη"



Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε στο Χαλάνδρι, ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος "ΑΡΓΩ Χαλανδρίου" και το "Επίσκυρον", με θέμα "Όταν το Ποδόσφαιρο συναντά την Τέχνη".

Στην εκδήλωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, έστειλε χαιρετιστήριο μήνυμα ο μεγάλος μας συνθέτης και προβλήθηκε βίντεο με εικόνες και δηλώσεις του για το ποδόσφαιρο.

Στην εκδήλωση μίλησαν για την κοινωνική, εκπαιδευτική, πολιτιστική διάσταση του ποδοσφαίρου οι: Γιώργος Μαρκόπουλος (ποιητής), Κυριάκος Χήνας (ιστορικός), Πέτρος Ζουμπουλάκης (ζωγράφος), Θανάσης Κάππος (συγγραφέας), Χριστοφ. Κάσδαγλης (συγγραφέας), Δημήτρης Αρβανίτης (γραφίστας), ενώ διαβάστηκε και μήνυμα του Θάνου Μικρούτσικου.

Συμμετείχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Xρ. Αρδίζογλου, Τ. Λουκανίδης, Ν. Σαργκάνης, Λ. Νικολάου, Γ. Καραγκούνης, Αρ. Καμάρας, Χρ. Αντωνόπουλος, Σπ. Μαραγκός, Β. Λάκης, Τζουνάκος, Θεοφάνης, Θ. Αντζινάς, Γ. Βλαντης, Γ. Παυλιδης, Λ.Κυρκασιαδης.

Στον χώρο της εκδήλωσης παρουσιάσθηκε έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής των: Π. Ζουμπουλάκη, Σπ. Κουρσάρη, Στ. Κατσιρέα, Αλ. Βακιρτζή, Β. Διονυσόπουλου, Ν. Οικονομίδη, Γ. Παπανελόπουλου

Παρευρέθηκαν: ο πρέσβευτης της Κούβας Οσβάλντο Κομπάχο, ο βουλευτής Δημ. Σεβαστάκης, η Περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Κορωναίου, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σ. Ρούσσος, οι αντιδήμαρχοι Σ. Γκάκας και Δ. Χριστουλάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θ. Κιούσης και Τ. Ευσταθίου.
Επίσης, η πρόεδρος του συλλόγου Ρεματιάς Κέλλυ Δάνου, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Αθηνών Κ.Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Χαλανδρίου Α.Μαραγκουδάκης, ο πρώην πρόεδρος του Ατρόμητου Χαλανδρίου Κ.Πετρόπουλος, η σύζυγος του αείμνηστου Πάνου Γεραμάνη, Ναυσικά και πλήθος κόσμου.

Η βραδυά έκλεισε με μουσική και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από νεανικό συγκρότημα.

Την εκδήλωση συντόνισαν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Μάλλιαρης και ο ζωγράφος Νίκος Οικονομίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου