Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ


Το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη 2015 αποτελεί μια μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του Ελληνικού λαού, ο οποίος με την ψήφο του έβαλε τέλος στα σχέδια για «αριστερή παρένθεση» και επιστροφή στο παρελθόν, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη του και δίνοντας καθαρή εντολή στη νέα Κυβέρνηση να συνεχίσει τον αγώνα που ξεκίνησε τον Γενάρη.
Η δύσκολη και κρίσιμη αυτή εκλογική μάχη, απέδειξε τους δεσμούς που έχει δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα με τα λαϊκά στρώματα. Με την ψήφο τους στήριξαν αποφασιστικά τον ΣΥΡΙΖΑ συμβάλλοντας στη νίκη για μια Ελλάδα της ισότητας, της δικαιοσύνης, της κοινωνικής προκοπής. Χρειαζόμαστε τη δική τους στήριξη και την ενεργητική συμβολή στον μεγάλο αγώνα για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Ένας αγώνας που απαιτεί δουλειά, αφοσίωση και ενότητα.
Τα μέλη της ΟΜ Χαλανδρίου, που στον προεκλογική περίοδο, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις κι ενθουσιασμό για να πάμε όλοι μαζί μπροστά και να κερδίσουμε το Αύριο, επιβεβαίωσαν ότι χαμένες είναι μόνο οι μάχες που δεν δίνονται.
Από τη Συντονιστική Επιτροπή της ΟΜ Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου