Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΩΝ

Αναγνώστης μας - δαιμόνιος ρεπόρτερ - μετά την χθεσινή μας ανάρτηση για το κουτόχορτο που μας τάισε το τοπικό κατεστημένο συστηματάκι - που όλως τυχαίως ανακατεύει πάλι δήμο και εφορία με κάποιο τρόπο - έψαξε να δει τι είναι η Running Greece που διοργανώνει τον Αγώνα Ρεματιάς με ανάθεση από τον δήμο ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ (αυτής που μας λέει κωλοφυλλάδα).

Και μας έστειλε έγγραφο που τεκμηριώνει την ιδιοκτησία της εταιρίας.
Ανήκει σε πρώην αντιδήμαρχο του δήμου που κατήγγειλε μέσω της ΠΛΑΤΕΙΑΣ την ανάθεση του Αγώνα σε ιδιώτη!!!! (ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ)

Το ανεβάζουμε για να το δεις και να τιμήσουμε την έρευνα του αναγνώστη μας με μια διευκρίνιση από την πλευρά μας: Η ΑΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ, ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ και αφού είναι νόμιμο - για εμάς που δεν είμαστε του .... στρουθοκαμηλισμού - είναι ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΑΤΟ.

ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΌΣ.

ΑΝΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.

ΑΝΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και να υποκρύψεις την αλήθεια.

ΑΝΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ:

"ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Η κ. ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ αντί να πάρει την δουλειά ένας άλλος ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, Ο ΝΟΜΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ"  και να οργανώνεις ολόκληρο σενάριο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Να λοιπόν η απόδειξη ότι η RUNNING GREECE ανήκει στην κα Αγαπητού που κατήγγειλε την ανάθεση του αγώνα σε ιδιώτη (δηλαδή σε εκείνη).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου