Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ 20% ΤΩΝ "ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΈΨΑΝΕ ΔΗΜΟΣ & ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΈΝΑΜε δελτίο τύπου με το οποίο προσπεθεί να "απαντήσει" σε όσα έχουμε γράψει για τα εγκαταλλειμένα οχήματα ο δήμος .... ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ.

Διότι μας δίνει το στατιστικό στοιχείο ότι σε έναν μήνα μάζεψαν 31 συνολικά  οχήματα από τα οποία τα 5 αναγκάστηκαν, αφού ταλαιπώρησαν τους ιδιοκτήτες τους να τα γυρίσουν πίσω.

Στα 26 λοιπόν οχήματα η εταιρία πήρε .... 20% καπέλο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ "ΑΣΤΟΧΙΑΣ" - ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

Που επιμένοντας στην χυδαία εισπρακτική λογική του ομιλεί για 3500 ευρώ έσοδα.
ΖΗΤΩ!

Θυμίζουμε ότι για να πάρουν πίσω οι ιδιοκτήτες τους τα 5 αυτοκίνητα πρέπει να έδωσαν κανένα 100ρικο ο καθένας στην εταιρία ενώ έφεραν στην Οικονομική Επιτροπή για έγκριση αμοιβές δικηγόρων κανένα 1000ρικο για να γνωμοδοτήσουν αν θα δώσουν πίσω τα αυτοκίνητα που ζήταγαν οι ιδιοκτήτες τους.

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΜΕΙΟ: Η ετιαρία πήρε 26 οχήματα καιστον δήμο έμεινε - δεν έμεινε ένα χιλιάρικο.

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ!!!!
15χρονος θα έβλεπε ότι κάτι δεν πάει καλά με το θέμα και θα κοίταγε να το διορθώσει, δεν θα κοκορευόταν και από πάνω.

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

Η περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων  εντός των ορίων του Δήμου, ξεκίνησε στις 13 Αυγούστου 2015  με την συνεργαζόμενη εταιρεία ΟΙΚ.ΑΝ.Ο  και συνεχίζεται.

Από 1 Νοεμβρίου 2015 έως και 30 Νοεμβρίου 2015 είχαν περισυλλεγεί  31 οχήματα. Από αυτά τα 5 αναζητήθηκαν  από τους ιδιοκτήτες τους  για επιστροφή, επομένως 26 οχήματα  οδηγήθηκαν τελικά προς ανακύκλωση, απελευθερώθηκαν 26 θέσεις στάθμευσης και απέφεραν έσοδα στο Δήμο ύψους 3.871,64 €, τα οποία και κατατέθηκαν στο ταμείο του Δήμου από την συνεργαζόμενη εταιρεία.

Από τη Δ/νση Διαχείρισης Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *