Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΟΧΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΤΑΞΗΣ" ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ.

ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ  ΘΑ ΠΛΗΡΩΣουνΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Και το κακό είναι ότι αυτά που κάνουν δεν τα κάνουν από λάθος.
Δεν είναι εγκλήματα εξ αμελείας ή παραλήψεως.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ κατά την τέλεσή του.

Κοίτα τι σου έχω σήμερα λοιπόν για να καταλάβεις τι κάνουν:

Στην τεχνική υπηρεσία ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ότι η μελέτη ένταξης αυτή, είναι ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΉ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΓΗΣ.

ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, την ώρα που μοιράζουν ΤΣΑΜΠΑ λεφτά στους μελετητές.

Τους μελετητές ΠΟΥ - βεβαίως - ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΕΙ.
Κάθε ανάρτηση είναι και άλλα λεφτά γι΄αυτούς. 

"Βλακείες θέτε να ζωγραφίσουμε στον χάρτη; Βλακείες θα ζωγραφίσουμε αρκεί να πληρώσετε"
 Δεν τους κακίζω αναγνώστη μου (πολύ).
Και εμένα αν έρθεις στο μαγαζί και μου παραγγείλεις πανώ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΤΥΠΩΣΩ, δεν θα σε ρωτήσω πού και πώς στο διάολο θα τα κρεμάσεις νόμιμα στον δρόμο, έτσι δεν είναι;
(αν με ρωτήσεις βέβαια θα σου πω ότι είναι παράνομο να τα βάλεις τα πανώ στην κολώνα και αν σε πιάσουν θα φας πρόστιμα, δεν θα σε παραπλανήσω, όπως κάνει ο φίλος μου ο Νίκος ο Ιωνάς τώρα, που ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για να κάνει τις δουλειές.)

Τι σημαίνει αυτό το "ελλειμματικό ισοζύγιο γης"  λοιπόν στα ελληνικά;
Ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ αυτή η μελέτη με βάση της κείμενες διατάξεις, αφού η προβλεπόμενη από τη νομοθεσία εισφορά σε γη που θα καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες δεν επαρκεί για να καλύψει τις ρυμοτομούμενες ιδιοκτησίες ....

ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;

ΝΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Με έγγραφο του ΥΠΑΠΕ προς την τεχνική υπηρεσία που είχε ρωτήσει:Στο έγγραφο λοιπόν αναφέρονται τα ποσοστά σε εισφορά σε γη που σύμφωνα με το νόμο καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες των εντασσόμενων στο σχέδιο ιδιοκτησιών, όταν η μελέτη είναι σωστή και δεν βασίζεται σε εμμονές και ιδεοληψίες, όπως αυτή που εκπονήθηκε με την ψευτοκατάργηση της Ελ. Πεντέλης και την αποδοχή από τον δήμο της άρσης της υποχρέωσης αποζημίωσης της ζώνης από το κράτος.
Από 10% για τις μικρές ιδιοκτησίες μέχρι 50% για τις μεγάλες.


Όμως, λέει το ΥΠΑΠΕ .... "στην περίπτωση που στην εκπόνηση της μελέτης οι υπολογιζόμενες εισφορές ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ -  με αυτά τα ποσοστά εισφοράς -  ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ τότε η εισφορά σε γη αυξάνεται αυτομάτως.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΟ - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ αφού η αύξηση σε εισφορά δεν είναι αναλογική (10% αύξηση στο προβλεπόμενο ποσοστό - οπότε το 10% της μικρής ιδιοκτησία θα γινόταν 11 και το 50% της μεγάλης ιδιοκτησίας θα γινόταν 55% - αλλά με ενιαίο ποσοστό καπέλο ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ, κάτι που βέβαια ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΪΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ.
Και έχουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.

Και καλούμε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ που δεν ενέδωσαν στον λαϊκισμό να ψηφίσουν την ψευτοκατάργηση της Ελ. Πεντέλης (Παρατάξεις Κουράση και Θωμά) να αντισταθούν μαζί μας, να συνταχθούν, να μπουν μπροστά αν θέλουν, δεν μας νιάζει,  άσχετα με όσες άλλες διαφορές πολιτικής έχουμε - που έχουμε για να αποτρέψουμε αυτό το μεγάλο ΑΙΣΧΟΣ, αυτή την μεγάλη εξαπάτηση, την επικίνδυνη αυτή πολιτική για τους συμπολίτες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *