Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΕ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ;;;



Οι αλλαγές που έγιναν στην διοικητική δομή του δήμου την τελευταία μέρα του χρόνου, σε συνέχεια των κρίσεων που έγιναν στο υπηρεσιακό συμβούλιο τον Νοέμβριο δεν είναι παρά η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της υπηρεσιακής τάξης στον δήμο, τουλάχιστον όσο αφορά δύο υπηρεσιακά στελέχη του που ηταν και είναι υποδείγματα στην δουλειά τους - τον Άκη Γκόγκο και την Ειρήνη Νταβία.

Δύο στελέχη που με την δουλειά τους και χωρίς παρεκτροπές από την τέλεση του καθήκοντος έχουν λειτουργήσει χρόνια τώρα κατορθώνοντας να διαχωρίζουν την πολιτική τους αντίληψη και θέση από την υπηρεσιακή τους ευθύνη.

Ο Ρούσσος αποκατέστησε την υπηρεσιακή τάξη και αυτό εμείς έχουμε το θάρρος να του το πιστώσουμε στα θετικά ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, όχι για την Νταβία και τον Γκόκο

Διότι ο δήμος θα ωφεληθεί από την αποκατάσταση της υπηρεσιακής τάξης - και ξέρω πολύ καλά τι λέω, όταν μιλάω για αποκατάσταση - στην διοικητική και οικονομική υπηρεσία.

Της υπηρεσιακής τάξης που είχε διασαλευτεί ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ από τις - κατά παραγγελία και απόλυτο έλεγχο της Ελ. Κούκα και του συστήματος που εκπροσωπεί και την  προστατεύει στον δήμο  - τοποθετήσεις του 2013 - όταν ο Γιώργος Κουράσης ουσιαστικά της είχε παραδώσει τα κλειδιά του δήμου, είχε πάρει τους υπηρεσιακούς φακέλους των συναδέλφων - ανταγωνιστών της .... "σπίτι της" (ο τρόπος του λέγειν) και είχε απαιτήσει και πετύχει να πάρει μόρια - μπόνους γιατί είχε κάνει - λέει - την ΕΔΕ για το έργο στον καταυλισμό, την ΕΔΕ, μόρια με τα οποία υπερκάλυψε τα τυπικά προσόντα των συναδέλφων της.

Εκείνης της ΕΔΕ  που βέβαια είχε συγκαλύψει απολύτως την υπόθεση, τους είχε βγάλει όλους λάδι - ακόμα και τον απολυθέντα από την διοίκηση Ρούσσου επιβλέποντα του έργου μηχανικό.

Μια υπόθεση ενός ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ από την δικαιοσύνη  ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ που ακόμα ταλαιπωρεί ΠΟΛΛΟΥΣ στον δήμο και είχε γίνει η αιτία να προικοδοτηθεί το - τότε -  "ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΥΛΗΚΟ" του δήμου - ο άνθρωπος του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ στην διοικητική δομή - για τις υπηρεσίες της ως πρακτικογράφος - διαστρεβλώτρια αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου και διενέργειας της κρίσιμης ΕΔΕ. (ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ - Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ, δεν πέφτει στην δικαιοσύνη και ψάχνω κάποιον να πληρώσει κάνα φράγκο στον δικηγόρο μου).

Ξέρω πολύ καλά και με αδιάσειστα στοιχεία τι γράφω.

Και βέβαια δεν ξέρω μόνο εγώ τι γράφω και γιατί ΠΡΟΚΑΛΩ στα ίσα σήμερα όσους/ες νομίζουν ότι θίγονται από αυτή την ανάρτηση (υπηρεσιακούς και πολιτικούς) να βγουν και να μου τη πουν - αν έχουν τα άντερα.

ΞΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ!

Διότι η ΕΔΕ που διέταξε για την υπόθεση καταστροφής των εγγράφων στον δήμο έχει προχωρήσει.

Και ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι το αποτέλεσμα είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για όσους δεν ήξεραν αλλά και πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο για όσους ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ότι δεν ήξεραν και τώρα έχουν θέμα σοβαρό.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΛΥΑ, στραγάλια και τσαπέλες βλέπεις.

Είναι ΚΡΙΣΙΜΕΣ παραποιημένες αποφάσεις, πρακτικά με ονόματα υπαλλήλων που μπήκαν από το παράθυρο για να μοιραστούν οι ευθύνες σε όλους, να δημιουργηθούν συνένοχοι και να επιβληθεί ΟΜΕΡΤΑ.

Δεν θα πω ακόμα παραπάνω.

Περιμένω το επίσημο πόρισμα της ΕΔΕ προς το παρόν και παρακολουθώ το αγχωμένο παρασκήνιο σε πολιτικό επίπεδο που έχει ήδη ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια επίσημα και ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ, διότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΝ,  εμείς εδώ τα ξέρουμε από το 2013, όταν κάναμε την έρευνά μας και θέλαμε να τα πούμε και στον Ρούσσο αλλά δεν άκουγε ...

Είχε στα αυτιά ντουβάρια.

Ο τακτικός αναγνώστη ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑΣ  ΤΑ ΞΕΡΕΙ.
ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ.
Περιγραφικά μεν και όχι σε όλη τους της έκταση, αλλά ο αναγνώστης της ΠΛΑΤΕΙΑΣ δεν θα πέσει από τα σύννεφα.

Και τα θυμίζουμε - με links.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ να τα ξαναθυμηθείτε.
ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ και μην καπνίζετε.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου