Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Δήλωση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου για καταγγελίες πολιτών σχετικά με σπείρα απατεώνων


Τέθηκαν υπόψη μου έγγραφες αναφορές και καταγγελίες πολιτών σχετικά με την ύπαρξη σπείρας απατεώνων που προσπαθούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά και άλλα περιουσιακά οφέλη από συμπολίτες μας, κάνοντας χρήση του ονόματός μου αλλά και των ονομάτων άλλων πολιτικών προσώπων.

Ειδικότερα, έχει τεθεί υπόψη μου συγκεκριμένη περίπτωση άγνωστου σε εμένα προσώπου που συστήνεται ως δήθεν προσωπικός μου φίλος και ζητά αμοιβή για να προβεί σε υποτιθέμενες εκδουλεύσεις σχετικές με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, ενώ ένα άλλο, επίσης άγνωστο σε μένα, πρόσωπο εμφανίζεται να κατέθεσε ψευδώς σε δικαστήριο ότι δήθεν είναι σύμβουλος και συνεργάτης μου. Και οι δύο περιπτώσεις έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Επισημαίνω στους πολίτες ότι δεν πρέπει να δείχνουν εμπιστοσύνη σε τέτοιου είδους απατεώνες, όχι μόνο επειδή δεν γνωρίζω τα ανωτέρω πρόσωπα, αλλά επειδή ακόμη και να τα γνώριζα, είναι προφανές ότι δεν θα επέτρεπα ποτέ τέτοιου είδους ενέργειες, μεσολαβήσεις, κ.α.. Και τούτο γιατί η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεν λειτουργεί στη βάση προσωπικών γνωριμιών, δεν κάνει εξυπηρετήσεις σε ‘φίλους’, ‘γνωστούς’ και ημετέρους. Η Διοίκηση της Περιφέρειας λειτουργεί και αποφασίζει, αποκλειστικά και μόνο στη βάση της χρηστής διοίκησης και της εξυπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος. Για αυτό και οι πολίτες δεν πρέπει να παρασύρονται από επιτήδειους απατεώνες και να επιδιώκουν αμέσως την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου