Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας
Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΕΑ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Γ.Γ. Γιάννη Ρεκλείτη και τον υπεύθυνο προγραμμάτων του ΕΕΑ Σύρο Κοσκοβόλη. Στη συνάντηση μετείχε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η διερεύνηση νέων τρόπων συνεργασίας σχετικά με τα προγράμματα ανάπτυξης επιχειρήσεων που υπέβαλε το ΕΕΑ, σε εποχή ύφεσης, με κεφάλαια και εκπαίδευση, ύστερα από την άκρως επιτυχημένη ολοκλήρωση των προγραμμάτων για τα Συνεργατικά Δίκτυα Ανοικτής Καινοτομίας (COINs) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=17682:simantiki-i-symvoli-tis-perifereias-sto-programma-coins&catid=3&Itemid=31).

Σε δήλωσή της, μετά από τη συνάντηση, η Περιφερειάρχης, αφού εξήρε τη δράση του Επιμελητηρίου, το οποίο «εδώ και πάρα πολύ καιρό τώρα επιμένει με προτάσεις και όχι διαπιστώσεις, στις δύσκολες δημοσιονομικές και οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει όλη η χώρα και όχι μόνο η Περιφέρεια Αττικής», τόνισε: «συνεχίζουμε με συνέπεια και σταθερότητα και πάνω από όλα παραγόμενο αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις