Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑ


του Ν. Κομπότη
Θέλω να εκφράσω την ευαρέσκεια μου και τις ευχαριστίες μου γιατί δημοσιεύσατε το γράμμα του κ Ρούσου, όχι γιατί πράξατε την αυτονόητη δημοκρατική σας υποχρέωση αλλά διότι,

1. Πράξατε αυτό που εγώ δεν είχα την δυνατότητα ούτε το δικαίωμα να κάνω

2. Οι απόψεις μου και τα ερωτήματα που έθεσα με τα σημειώματα μου, που ευγενικά δημοσιεύσατε, δεν βρίσκονται πια στον αέρα.

3. ΟΙ ευφυείς αναγνώστες σας έχουν πια την δυνατότητα να αντιληφθούν ότι η «αντιδικία» μου με τον κ. Ρούσο, από την δική μου μεριά,, είναι βαθιά πολιτικό-ιδεολογική και όχι προσωπική, όπως θέλει να την υποβαθμίσει.

4. Οι αριστεροί συμπολίτες μας, μπορούν να αντιληφθούν την λάθος επιλογή τους, αφού αντί για δήμαρχος τους βγήκε πρόεδρος φιλόπτωχου ταμείου, παραρτήματος της Εκκλησίας και των Μοναστηριών

5. Όλοι οι συμπολίτες μας μπορούν πια να καταλάβουν, γιατί η καθημερινότητα τους, ως δημότες αυτής της πόλης, διαρκώς επιδεινώνεται και το πώς οι μεγάλες εταιρίες στην πόλη μας λειτουργούν ασύδοτα, εξαγοράζοντας την ατιμωρησία τους με πεντοχίλιαρα ελεημοσύνης.

6. Οι πιο ψαγμένοι συμπολίτες μας δεν μπορεί να εξαπατηθούν από το δήθεν φιλανθρωπικό έργο του κ Ρούσου, διότι γνωρίζουν ότι το Ενοίκιο και τα έξοδα συντήρησης που πληρώνουμε εμείς οι δημοτες για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» φτάνουν και περισσεύουν για την καθημερινή σίτιση 500 φτωχών οικογενειών κάθε μήνα!!!

Τέλος θέλω να εκφράσω την χαρμολύπη μου, διότι οι προεκλογικές μου αναλύσεις, που με οδήγησαν στην εκούσια έξοδο μου από το ψηφοδέλτιο του κ, Ρούσου, περί της επερχόμενης κατάντιας, βγήκαν αληθινές.

Θα χαρώ ειλικρινά πολύ αν οι αναλύσεις μου, για την επερχόμενη υποβάθμιση της πόλης μας και της ζωής μας, υπό την διοίκηση του κ Ρούσου, βγουν εντελώς λαθεμένες. Έστω και με την βοήθεια των 16 εκατομμύρια ευρώ, που πλεονάζουν στα ταμεία του Δήμου μας.


ΣΧΟΛΙΟ: Δάσκαλε θα μας επιτρέψεις να διευκρινίσουμε μόνο τούτο προς αποφυγή παρεξηγήσεων: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ και παραμένουν "στον αέρα" -  όπως φαίνεται και από τις δημοφιλείς αναρτήσεις στα δεξιά του blog στις οποίες ο αναγνώστης μας τις έχει κατατάξει με την αναγνωσιμότητά τους.
Προφανώς αναφέρεσαι στην μεταφορά τους στην δεύτερη σελίδα του blog αλλά αυτό το ορίζει ο blogger και όχι εμείς. (3 ημερών αναρτήσεις μένουν στην αρχική).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου