Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΜΙΑ ΩΦΕΙΛΌΜΕΝΗ ΕΞΉΓΗΣΗ.



« Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις. »

ΒΟΛΤΈΡΟΣ

Επειδή τελευταία οσμίζομαι μια σπεκουλάτσια γύρω από το όνομα μου και τις δημόσιες παρεμβάσεις μου, Αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω τις παρακάτω εξηγήσεις για όσους δεν με ξέρουν προσωπικά

1. Δεν είμαι μέλος κανενός Κόμματος, ούτε είμαι μισθοφόρος κανενός κομματικού ή παραταξιακού στρατού. Επομένως οι παρεμβάσεις μου δεν έχουν καμιά σχέση με κομματική ή παραταξιακή προπαγάνδα

2. Ασχολούμαι με τα κοινά, διότι δεν μπορώ να δω το ατομικό μου συμφέρον πέρα και έξω από το συλλογικό συμφέρον των συμπολιτών μου.

3. Προσπαθώ, οι παρεμβάσεις μου να είναι πάντα τεκμηριωμένες, να υπηρετούν την αλήθεια και να μην χαϊδεύουν αυτιά.

4. Όσοι έχουν μελετήσει το καταστατικό του συλλόγου μας ,γνωρίζουν καλά, ότι τα κείμενα που αναρτώ στην λίστα, υπηρετούν και δεν αντιστρατεύονται τους σκοπούς του συλλόγου μας. Γι΄αυτό και δεν υπήρξαν φανερές και επίσημες αντιδράσεις πλην από τις αντιδράσεις 2 μισθοφόρων και του αξιότιμου Κου δήμαρχου που ζητούσαν την φίμωση μου και με τα επιχειρήματα τους επιβεβαίωσαν την αλήθεια των απόψεων μου.

5. Δεν έχω καμιά προσωπική διαφορά με κανένα, ούτε έχω κάποιο προσωπικό συμφέρον. Η όποια αντιπαράθεση μου είναι καθαρά πολιτική και αποβλέπει αποκλειστικά και μόνο στην βελτίωσή των συνθηκών διαβίωσης μας. Εξάλλου οι περισσότεροι από σας γνωρίζουν, ότι έχω δώσει αγώνες και πολύ χρόνο από την ζωή μου για να φτάσει στο σημείο να κερδίσει τις εκλογές η παράταξη της «Αντίστασης»

Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω ότι υπάρχουν ,ευτυχώς ελάχιστοι ιδιοτελείς, οι οποίοι θέλουν να γυρίσουν την ιστορία πριν και από την Γαλλική Επανάσταση. Δεν αντέχουν την κριτική και είναι ερωτευμένοι με την λογοκρισία και την φίμωση της αντίθετης άποψης. Ας φροντίσουμε να μη τους επιτρέψουμε να μας γυρίσουν στον μεσαίωνα.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ

ΥΓ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για τους θαυμάσιους διαλόγους που κάναμε μαζί ατομικά ( inbox), συμφωνώντας ή διαφωνώντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου