Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ 58 ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟY ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΤΥΧΙΑ


ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Οι Χαλανδραίοι δεν τρώνε κουτόχορτο να τους δουλεύει ο Ρούσσος και η ηγετική του ομάδα μαζί με τον Αεικίνητο και τους τσάτσους του.

Και στην μεγαλύτερη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ που οργανώθηκε για φέτος από το τοπικό κατεστημένο - ηγεμονικές δημοτικές παρατάξεις Ρούσσου και Κουράση μαζί με τα τσιράκια τους σε συλλόγους σφραγίδες αλλά και παρασυρμένους καλόπιστους εκπροσώπους πραγματικών φορέων ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς - την συναυλία αλληλεγγύης για το κοινωνικό παντοκοροϊδείο, γύρισαν την πλάτη με εμφατικό τρόπο.

Οι αποδείξεις πλέον που αναζητούσαμε μέρες και δεν βρίσκαμε είναι στο webtv της ΕΡΤ, είναι εδώ σε αυτόν τον σύνδεσμο:
http://webtv.ert.gr/katigories/eidiseis/26ion2016-1200-deltio-idiseon/.
 
Δηλώσεις ακατάσχετης μπουρδολογίας, εμπορίου αλληλεγγύης και ευαισθησίας από παράγοντες και τον δήμαρχο της πόλης - αριστερό κατά δήλωσή του - Σίμο Ρούσσο,  μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Αραία - αραία ήντουνε καμιά τριανταρέα!

Όσες οι τσάντες που συγκεντρώθηκαν με ένα πακέτο μακαρόνια, φρυγανιές σικάλεως, μισό κιλό φακή και δύο κωλόχαρτα η καθεμία αφού ο δήμος ξόδεψε για να διαφημίσει τους καλλιτέχνες, τους φορείς και την τεράστια κοινωνική ευαισθησία του Ρούσσου, της νονάς και του Γκαγκα δέκα φορές την αξία των αγαθών που συγκεντρώθηκαν για το παντοκοροϊδείο.
Έβαλαν και χορηγό επικοινωνίας τον κολλητό τους.

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ.

Όποιος θέλει να κάνει αγαθοεργίες ξέρει πώς να τις κάνει χωρίς πολιτικό καπέλο.

ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΏΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  στον δήμο τους.

Το παραμύθι της πολιτικής εξαργύρωσης της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, που ξεκίνησαν οι δεξιές διοικήσεις στους δήμους και ακολουθούν πιστά και οι μαθητές τους, της υποτιθέμενης καργαριστεράς της παγκοσμιοποίησης και των "περηφάνων" εκδηλώσεων  ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου