Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Καυστική ειρωνεία Σίμου Ρούσσου για τα… ευφάνταστα σενάρια Άγγελου Νταβία




«Να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων», προκειμένου να αξιοποιήσει τη «ζωηρή φαντασία του» προέτρεψε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία ο δήμαρχος Χαλανδρίου.
Αφορμή για το σχόλιο του κ. Σίμου Ρούσσου αποτέλεσε προηγούμενη τοποθέτηση του κ. Άγγελου Νταβία σχετικά με το σημαντικό ζήτημα της μίσθωσης οικοπέδου, για την εγκατάσταση των υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου (Η Καθαριότητα στο Χαλάνδρι αποκτά «στέγη» μετά από 40 χρόνια). Ο κ. Νταβίας είχε υποστηρίξει ότι η μη ύπαρξη μακροχρόνιας μίσθωσης του χώρου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει ανανέωσή της, με αποτέλεσμα να έρθει κάποιος ξένος επενδυτής, αξιοποιώντας την άδεια, τις χρήσεις, αλλά και την υποδομή που θα έχει δημιουργήσει ο Δήμος και να εκμεταλλευτεί το project.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος απέρριψε τα παραπάνω σενάρια, σχολιάζοντας τη… μεγάλη φαντασία του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας, αλλά και την «υποκρισία όσων μιλούν σήμερα για ξένους δανειστές». Εκεί που, ωστόσο, η κόντρα γενικεύτηκε ήταν όταν έγινε αναφορά σε προσπάθειες του παρελθόντος να βρεθούν χώροι για τη στέγαση των υπηρεσιών Καθαριότητας, με τον κ. Άγγ. Νταβία να δηλώνει ότι ο δήμαρχος δεν στήριξε στο παρελθόν κάποιες από αυτές και τον κ. Σ. Ρούσσο ν’ απαντά ότι «καλό είναι να μην μιλούν οι πολιτικοί απόγονοι όσων έκαναν τα αίσχη στο Χαλάνδρι».
Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες «διασταύρωσαν τα ξίφη» τους κι απ’ ό,τι φαίνεται ούτε η τελευταία…


ΣΧΟΛΙΟ: Η "τεκμηριωμένη" απάντηση του Δημάρχου Χαλανδρίου που θα μισθώσει ένα ακίνητο από το ΤΑΙΠΕΔ για ένα χρόνο για να εκπονήσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο, να εκδόσει άδειες λειτουργίας, ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ αφού από εκτός σχεδίου θα το έχει μετατρέψει σε εντός και μάλιστα με ειδικές χρήσεις γης και σ.δ., χωρίς καν  να έχει δεδομένο ότι του χρόνου θα του μισθώσουν ή πουλήσουν το ακίνητο, ούτε πόσα θα του ζητήσουν σε ... ευφάνταστα σενάρια.
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΖΟΓΟΣ στην πλατη της πόλης και των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου