Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

215 ΕΥΡΩ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟ

  • Κάνοντας την υπόθεση (που θα επιβεβαιωθεί ΚΑΙ ΑΥΤΗ ) ότι τα 15 και πλέον μύρια του δήμου Χαλανδρίου, που είναι στην τράπεζα και κάθονται θα πάνε στο ΤΑΙΠΕΔ - και μέσω αυτού στους "δανειστές " (έχει δεσμευθεί λέει ο σμπίρος μου ο Συμεών σε κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα γι΄αυτό για να βοηθήσει το έργο της κυβέρνησης)
  • Και με δεδομένο ότι αυτά τα λεφτά είναι ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ - ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ αφού τα δημοτικά τέλη - από τα οποία προέρχεται αυτό το ποσό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ αλλιώς είναι παράνομα,
  • Και με δεδομένο ότι θα "συγκαλύψουν" αυτή την παρανομία δίνοντας τα λεφτά αυτά ΣΤΟ "ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" για να αγοράσουν ή να  μισθώσουν ΔΗΜΟΣΙΑ γη, εμφανίζοντας ότι αυτά πάνε για την καθαριότητα, άρα ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΎΝ ότι καλύπτουν την νομική υποχρέωση για  ανταποδοτική υπηρεσία καθαριότητας, 
  •  ΑΡΑ με αυτό τον τρόπο ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ επί 4ετία  ΠΑΡΑΝΟΜΙΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ  του ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ και την διετή αντίστοιχη του ΣΥΜΕΩΝ.
  • Με δεδομένο ότι σε σειρά άλλων δήμων το ελληνικό δημόσιο, η ελληνική  κυβέρνηση παραχωρεί - ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ -  στην αυτοδιοίκηση,στους εκεί δήμους, τους χώρους που διεκδικούν για τους δημότες,  ΔΩΡΕΑΝ, όπως έχουμε αναδείξει και θα συνεχίσουμε, με πλήθος αναρτήσεων
  • και το κάνει αυτό ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ (βλ. 32 στρέμματα του ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ στον  Αγ. Δημήτριο, 450 στρέμματα του σκοπευτηρίου  στην Καισαριανή, δεν ξέρω πόσα η παραλία στην Θεσσαλονίκη κλπ)  
  • Όχι  - όλα και όλα -  12 στρέμματα που είναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΕΜΠΛΟΚΗ  ΤΟΥ  ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ  (περίπου 7 στρέμματα  ο ΧΕΥ 9  και 3,5 στρέμματα ο ΧΕΥ 8 (εκτός από την   "αλάνα" στο νομισματοκοπείο που δεν ανήκει όμως όλη στο ΤΑΙΠΕΔ) - αυτό είναι ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ και που πρέπει να διεκδικηθούν από το δημοτικό συμβούλιο - ΟΜΟΦΩΝΑ, ΤΩΡΑ - ΟΛΑ και ΔΩΡΕΑΝ . αν υπάρχει ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
  • Να διεκδικηθούν ΔΩΡΕΑΝ και τα 11 στρέμματα tvn XEY - χώρια την αλάνα - που και λίγα είναι δηλαδή αναλογικά με το μέγεθος του δήμου μας και το τι παίρνουν άλλοι μικρότεροι δήμοι. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ χωρίς ΙΧΝΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ.
  • Ο ΣΥΜΕΩΝ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και το ΚΟΜΜΑ,
  • αλλά και στον προκάτοχό του και τι δικές του ΙΔΙΕΣ δεσμεύσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση, δεσμεύσεις με τις οποίες ο Συμεών σέρνει από την μύτη τον Αεικίνητο - ο οποίος αναγκάζει ακόμα και τους νέους δημοτικούς του συμβούλους να γίνονται συνένοχοι στο μεγαλύτερο αυτοδιοικητικό σκάνδαλο που έχει γίνει ποτέ στο Χαλάνδρι: 1
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΜΕ 215 ΕΥΡΩ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ - ΛΥΤΡΑ ΑΝΑΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ  ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, εκτός βέβαια από τους φόρους που πληρώνουν όλοι οι άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ, δημότες δήμων που ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ, την διεκδικούν και την παίρνουν από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που τους την δίνει  τσάμπα για να την διαχειριστούν.

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ - ΣΥΜΕΩΝ, ΚΟΥΡΑΣΗΣ, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - αλλά και όσοι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν την συμμετοχή του δήμου στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ σου έχουν επιβάλλει ΕΚΤΑΚΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ - 215 ευρώ το κεφάλι ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ! (15 εκ  - 70000 κάτοικοι)

Κοντά στα 900 ευρώ σε τετραμελή οικογένεια.

Αυτά είναι τα λύτρα που πληρώνεις λόγω του τοπικού πολιτικού κατεστημένου.....

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ!

 ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΟΜΟΦΩΝΑ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ - ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΕΥ και της ΑΛΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ!

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου