Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ

Πριν ένα περίπου μήνα έδωσα συγχαρητήρια στο Δήμο για την άμεση επέμβαση σε αποκομιδή μπαζών. Μάλλον είναι η μόνη υπηρεσία που δουλεύει. Σήμερα θα υπάρξει γκρίνια. Δεν είναι εύκολο να γίνουμε Δυτική Ευρώπη.

Από έργο της ΕΥΔΑΠ που έγινε στις 9/8/2016 η φωτογραφία, στον κεντρικό πεζόδρομο, στην Πλάτωνος, σε περίοδο εκπτώσεων. Η εικόνα με τα χώματα, με μισοσκεπασμένη τη σχάρα, 25 μέρες αργότερα. Ο Δήμος δεν έχει την αρμοδιότητα να τους πιέσει; Ο τεχνικός αντιδήμαρχος; Ο ποιότητα ζωής; Κάποιος τέλος πάντων ευαίσθητος; Ας μην είναι και αναρχικός, δεν πειράζει, αρκεί να κάνει τη δουλειά. Να τους επιβάλλει άμεση αποκατάσταση; Να τα φτιάξει ο ίδιος και να τους χρεώσει; Εμείς εδώ οι Χαλανδραίοι δεν γνωρίζουμε, ούτε ψηφίζουμε την ΕΥΔΑΠ. Με τον Δήμο έχουμε άμεση σχέση. Αυτόν ξέρουμε, από αυτόν απαιτούμε.

Θυμηθείτε ότι στο ίδιο σημείο ακριβώς, η ΕΥΔΑΠ είχε επισκευάσει βλάβη πριν ένα περίπου χρόνο, που έμεινε μισοφτιαγμένη για περισσότερο από ένα μήνα. Και δυο μήνες αργότερα είχαμε επισκευή του καλωδίου του ΟΤΕ στο ίδιο σημείο, που είχε πάρει υγρασία. Προφανώς, αν δεν είναι σύμπτωση, η κακοτεχνία σε όλο της το μεγαλείο.

Ποιος έχει ευθύνη; Ποιος δείχνει αμέλεια;
 Γ. Γ.
ΣΧΟΛΙΟ: 
Άσε μας ρε Γιώργο που θες να γίνουμε Ευρώπη Αύγουστο μήνα, κατακαλόκαιρο με 37 βαθμούς και άδειες σε όλες τις υπηρεσίες! 
Στη Νορβηγία είμαστε που περιμένουμε να λιώσουν οι πάγοι για να βουλώσουμε καμιά τρούπα;
 Εδώ δεν γινόμαστε Ευρώπη Άνοιξη και Φθινόπωρο με full speed (και καλά) στις υπηρεσίες μας.

Τον Αύγουστο στην Ελλάδα και δη στο Χαλάνδρι τον έχουμε για να μοιράζουμε λεφτά σε κολλητούς και να περνάμε τις αποφάσεις με τα μεγάλα πολιτικά κόστη, όταν λείπουν οι μπαμπουίνοι για να μην μας πάρουν χαμπάρι!
Τις λακκούβες τις βουλώνουμε τον Σεπτέμβριο για να δουν οι μπαμπουίνοι μόλις γυρίσουν από "τα μπάνια του λαού" πόσο αποτελεσματικοί είμαστε. ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου