Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΧΕΥ 8 (λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ, δίπλα στο ΠΕΡΚΙΖΑΣ)






Δημοτικό Συμβούλιο έχει συγκληθεί για την Τετάρτη με καμιά 30αριά θέματα, οι εισηγήσεις των οποίων έχουν πάει από την Παρασκευή στους δημοτικούς συμβούλους.

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ είναι βέβαια το 2ο! Ο τίτλος τους αποτελεί ΕΚΠΛΗΞΗ. Διότι αναφέρεται σε ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗ του ΧΕΥ 8 - δηλαδή του χώρου που σήμερα λειτουργεί η υπηρεσία καθαριότητας από την ΕΤΑΔ ΑΕ!

Είναι ο ΧΕΥ που με προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (που ψήφισαν όλα τα αμνοερίφια) είχε αποφασιστεί Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ.

Τώρα φέρνουν την ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ και χωρίς δημοπρασία μίσθωση!
Λεπτομέριες δεν ξέρουμε ακόμα

Δυστυχώς οι ανεκδιήγητοι της διοίκησης του δήμου ενώ έχουν όλα τα υπόλοιπα θέματα στον ΔΗΜΟΣΙΟ φάκελο του δημοτικού συμβουλίου, γι' αυτό το θέμα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ - δεν έχουν στείλει  εισήγηση.

Δεν θέλουν να είναι καλά διαβασμένοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα συζητήσουν το θέμα.

Αλλά δεν θα αποφύγουν το ΚΡΙΣΙΜΟ και ΔΥΣΚΟΛΟ για αυτούς ερώτημα.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΔ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν μιλάμε για τον ΧΕΥ 9, στον κόμβο της Αττικής οδού, έτσι;
 
 
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

19η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 12η Οκτωβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1.    Τροποποίηση της από 18/06/2010 σύμβασης μίσθωσης ακινήτου μεταξύ του Δήμου Χαλανδρίου και του Ανδρέα Σιέττου.

2.        Υπογραφή σύμβασης απ’ ευθείας μίσθωσης ακινήτου (ΧΕΥ8) από την ΕΤ.Α.Δ.

3.        Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.

4.        Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής (αρ. πρωτ. 29365/06-10-2016).

5.        Διαγραφή βεβαιωμένη οφειλής (αρ. πρωτ. 29573/07-10-2016).

6.    Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από τον υπ΄ αριθ. 577/2015 χρηματικό κατάλογο.

7.        Έγκριση διενέργειας για την προμήθεια υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων, φωτοαντιγραφικό χαρτί, γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείου προϋπολογισμού 85.000,00 €.

8.        Έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού 3.464,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% σε βάρος του Κ.Α. 00.6443 με τίτλο: Δαπάνες δεξιώσεων και εθνικών ή τοπικών εορτών», για την πραγματοποίηση του εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

9.        Εισήγηση για συμμετοχή Δήμου Χαλανδρίου στο παγκόσμιο δίκτυο “MAYORS FOR PEACE’’ σε βάρος του Κ.Α. 00.6444 Ο.Ε. 2016.

10.     Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης για την πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης στα πλαίσια του αφιερωματικού έτους Ελλάδας – Ρωσίας.

11.     Έγκριση δαπάνης για τη δημιουργία Δημοτικής – Πολυφωνικής Χορωδίας του Δήμου Χαλανδρίου.

12.     Έγκριση δαπάνης για την πραγματοποίηση τεσσάρων (4) θεματικών κύκλων συναντήσεων για δράσεις που συνδέουν τη σύγχρονη τέχνη με την καθημερινή ζωή.

13.     Αποδοχή της έγκρισης των θέσεων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και έγκριση υλοποίησης των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, περιόδου 2016-2017.

14.     Έγκριση σκοπιμότητας της προμήθειας αθλητικού εξοπλισμού και αθλητικού υλικού για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Παιδείας, Αθλητισμού & Ν. Γενιάς.

15.     Έγκριση πίστωσης για τη διάθεση προσωπικού και μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας για την παροχή υπηρεσιών στον 5ο Αγώνα Δρόμου μικτής διαδρομής Ρεματιάς Χαλανδρίου.

16.     Απαλλαγή ή μη μηνιαίας οικονομικής εισφοράς από επιβολή τροφείων σε νήπια του 5ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής.

17.     Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα.

18.     Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων.

19.     Παραχώρηση κολυμβητηρίου αθλητικού κέντρου «Νικ. Πέρκιζας».

20.     Συγκρότηση Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων της παρ. 11α του άρθρου 221 του    Ν. 4412/2016 για το έτος 2016.

21.     Λειτουργία των Τμημάτων της Δ/νσης Διαχείρισης Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης: Αποκομιδής Απορριμμάτων & Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων, Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών, Κίνησης Επισκευής και Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανημάτων σε 24ωρη βάση καθώς και Κυριακές και Εξαιρέσιμες έτους 2017.

22.     Καθορισμός αποζημίωσης οδοιπορικών εξόδων για το έτος 2016 και εφεξής μετακινούμενης υπαλλήλου της Τεχνικής Υπηρεσίας.

23.     Ορισμός εκπροσώπου Δήμου και αναπληρωτή του για την κοινή επιτροπή παρακολούθησης σχετικά με το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ».

24.     Έγκριση της σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής για το έργο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΧ 1170 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ» και ορισμός εκπροσώπου Δήμου και αναπληρωτή του.

25.     Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Τοπογραφικές και υψομετρικές μελέτες για έργο κατασκευής αγωγών ομβρίων στην περιοχή Πολυδρόσου του Δήμου Χαλανδρίου.

26.     Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «Κατασκευή & Επισκευή αγωγών ομβρίων υδάτων & συμπληρωματικών εργασιών», Α.Μ. 13/2015.


27.     Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΤΗΜΑ ΙΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ», Α.Μ. 1/2011.

28.     Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου με το χαρακτηρισμό πεζοδρόμων των οδών Χαϊμαντά και Κατσουλιέρη.

29.     Ονομασία κοινόχρηστου χώρου.
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου