Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ancistrus dolichopterus: Γνωστότερα στους ενυδριόφιλους ως ΓΛΥΦΤΕΣ

Η ανακοίνωση του προεδρείου του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου που αναρτήθηκε την Τρίτη στο blog του Συλλόγου Εργαζομένων ήταν εύγλωττη και αποκάλυπτε την σκηνοθεσία.

Οι συνδικαλιστές του σωματείου με πρόεδρο τον σύζυγο της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και γραμματέα την μηνύτρια μας για συκοφαντική δυσφήμιση, εκείνης που το όνομά τη δεν μπαίνει στην ΠΛΑΤΕΙΑ, μετά την συζήτηση που είχε προηγηθεί στο προηγούμενο συμβούλιο με την πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ και είναι δημοσιοποιημένη στο σύνολό της στην ΠΛΑΤΕΙΑ με ηχητικά, ήταν υποχρεωμένοι να υλοποιήσουν την απόφαση της γενικής τους συνέλευσης.

Που έλεγε ότι θα παραστούν στο δημοτικό συμβούλιο για να καταγγείλουν την συμπεριφορά του Συμεών απέναντι στην συνάδελφό τους.

ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ - ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!

Αλλά το πιο εργοδοτικό σωματείο εργαζομένων της Ελλάδας (αφού εν υπάρχει πουθενά αυτό να είναι πρόεδρος ο σύζυγος της προέδρου του ΔΣ) αφού άφησε το θέμα να παγώσει δείτε τι αποφάσισε να πάει να κάνει στην χθεσινή συνεδρίαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ:

Σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 19/10/2016, ώρα 19:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα παραστεί σε εκτέλεση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης (29.09.2016) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερώσει και τοποθετηθεί:

Α) για καταδικαστέες συμπεριφορές μελών της Διοίκησης καθώς και για απαράδεκτες και συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον συναδέλφων από δημοτικούς συμβούλους.

Β) για την συνάντηση με τα μέλη της Διοίκησης με θέμα τις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ Διοίκησης και εργαζομένων.

Τέλος, με απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. θα παραστεί για να στηρίξει την απόφαση του Δημοτ. Συμβουλίου για την απόκτηση οικοπέδου για την δημιουργία, επιτέλους, εγκαταστάσεων της υπηρεσίας καθαριότητας, αμαξοστασίου, μεταφόρτωσης απορριμμάτων κλπ, ώστε να πάψει η συνέχιση της άθλιας κατάστασης, που επικρατεί εδώ και πολλά χρόνια στους χώρους εργασίας.

Καλούμε τους συναδέλφους να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Αφού εξαφάνισαν λοιπόν την απόφαση της συνέλευσής τους για καταγγελία του Συμεών, αφού εξαφάνισαν την καταγγελία της ΠΟΕ ΟΤΑ την οποία κάλεσαν να τους συμπαρασταθεί και εκείνη το έκανε ως όφειλε - αλλά μετά το μετάνιωσαν - μίλησαν για "καταδικαστέες συμπεριφορές μελών της διοίκησης" ΑΝΩΝΥΜΑ ακι ΓΕΝΙΚΑ.
ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ. Γενικώς ... 

Έτσι καταλαβαίνουν την απόδοση ευθυνών!
Όποιον πάρει ο χάρος!
Γι΄αυτό άλλωστε δεν μας κατηγορούν και εμάς;
Επειδή γράφουμε ονόματα δεν μας μήνυσαν;

Και πήγαν να εξισώσουν το "ουστ ρε" με τα χιλιωειπωμένα περί "συκοφαντικών επιθέσεων από δημοτικούς συμβούλους" προφανώς εννοώντας τον Νταβία, τον οποίο έχουν μηνύσει.

Δηλαδή οι τσάτσοι της διοίκησης του Συμεών, ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, ποινική δίωξη για την οποία δεν έχει ασκηθεί μέχρι σήμερα που μιλάμε από την εισαγγελία, (αλλά και να ασκηθεί μέχρι να τελεσιδικίσει ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, αφού επέλεξε αυτό να το κρίνει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ), πήγαν στο δημοτικό συμβούλιο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να ρίξουν τον Συμεών στα μαλακά.

Τους προειδοποιούμε ότι να αποκαλούν μη καταδικασθέντα δημοτικό σύμβουλο συκοφάντη, ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ!

Και αν επαναληφθεί δεν θα τους το ξαναχαρίσουμε επειδή είναι "εργαζόμενοι".

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!

Άλλωστε ΑΥΤΟΙ δεν είναι για εμάς, οι εκατοντάδες κανονικοί εργαζόμενοι του δήμου, οι οποίοι έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας για την δουλειά τους.

ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ που δεν έχει την ευαισθησία να παραιτηθεί από πρόεδρος του συλλόγου και η - πώς την λένε αυτή - διαχρονικοί προστατευόμενοι του τοπικού κατεστημένου και οι συνοδοιπόροι τους.

Όμως το σημαντικότερο της ανακοίνωσής τους, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΟΤΗ και δεν είναι ο δικός μας καβγάς για τον οποίο δεν πρέπει να σε νοιάζει,  είναι η παρέμβασή τους στην υπόθεση της "απόκτησης" των ΧΕΥ!


Η νηπιαγωγός δεν είχε - κατά τον Συμεών και τους αυλικούς του - δικαίωμα να μιλήσει για την λειτουργία του παιδικού σταθμού, παραβίαζε τον ρόλο της και τις αρμοδιότητες της διοικήσεως, όπως μπορείς να ακούσεις με τα αυτιά σου στα ηχητικά της προηγούμενης βδομάδας.

Αλλά η ευκαιριακή πλειοψηφία του σωματείου, του οποίου η θητεία λήγει και η σύνθεσή του έχει διαμορφωθεί ύστερα από αμέτρητες παραιτήσεις, είναι ευπρόσδεκτο να παρεμβαίνει σε θέματα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ κατά τους ηγέρτες του οπορτουνισμού που μας διοικούν.

Επειδή εμείς διαχρονικά έχουμε υπερασπιστεί το δικαίωμα των εργαζομένων να λένε την γνώμη τους για όποιο θέμα θέλουνε -  χωρίς να σημαίνει αυτό ότι το δημοτικό συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να την αντιμετωπίζει ως θέσφατο - στην παρέμβαση αυτή θα υπάρξει απάντηση - όχι γιατί την έκαναν - αυτό να τους το πει ο Συμεών που το είπε και στους ΠΑΜΙΤΕΣ - ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΘΟΣ!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ και την κριτική.

Στο πολίτευμα που ακόμα έχουμε η γραφειοκρατία δεν είναι η υπέρτατη εξουσία και οι αποφάσεις λαμβάνονται ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟΥΣ.

"Τι είπες ρε αχαίρευτε ότι θα έρθεις να πεις στο δημοτικό συμβούλιο;"

ΥΓ: Οι κανονικοί εργαζόμενοι του δήμου μας, οι πολλοί, η συντριπτική πλειοψηφία ας σκεφτεί αν αυτά που έκανε το ΔΣ τους, αποφάσισαν στην έκτακτη γενική συνέλευσή τους και αν το προεδρείο τους, απέδωσε το κλίμα και το πνεύμα των αποφάσεων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου