Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΟΥ

Σταμάτης Καραμολέγκος
"Δεν επιχειρώ να κρατήσω μυστικό ότι παραιτήθηκα, αφήνει μια τέτοια υπόνοια το ρεπορτάζ της Πλατείας" μου είπε ο Σταμάτης Καραμολέγκος ο οποίος με κάλεσε στο τηλέφωνο για να μας ενημερώσει για τοςυ λόγους της παραίτησής του και τον ευχαριστούμε γι' αυτό.

"Άλλωστε η παράιτησή μου είναι στο πρωτόκολλο και μπορείς να την διαβάσεις" μου είπε.

(Δεν ήξερε ο συνάδελφος ότι αυτό για να γίνει πρέπει να κάνω αίτηση η οποία θα μου απαντηθεί σε δυο τρία τέρμηνα, νόμιζε ότι έχω πρόσβαση στα δημόσια έγγραφα, δεν έχει ζήσει την αγωνία μας να έχουμε τις αποδείξεις για όσα γράφουμε, τον διακιολογώ).

Του εξήγησα ότι η αναφορά μου αφορά την μη ενημέρωση εχθές ΕΠΙΣΗΜΑ του δημοτικού συμβουλίου από το προεδρείο και όχι εκείνον που βεβάιως ΔΗΜΟΣΙΑ και ΕΠΙΣΗΜΑ κατέθεσε την παραίτησή του στο δημοτικό πρωτόκολλο και δεν την κρατάει μυστική.

Και το "αποκλειστικό" της ΠΛΑΤΕΙΑΣ του εξήγησα, είναι ότι μάθαμε και δημοσιοποιήσαμε πρώτοι την είδηση χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ούτε από τον δήμο, ούτε από την παράταξη Ανδρεόπουλου - ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ δική μας διπλή δημοσιογραφική επιτυχία μαζί με την ενημέρωση του αναγνώστη μας, για την επικείμενη παραίτηση Ντάβαρη.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ;

"Ήταν προεκλογική μου δέσμευση στο Νίκο Πράσσο ότι στα μισά της θητείας θα κατέθετα την παραίτησή μου για να γίνει και εκείνος δημοτικός σύμβουλος. 
Αφού ο Ηλίας Ντάβαρης συμφώνησε και εκείνος να διευκολύνει - διότι ήταν πρώτος επιλαχών - αποφάσισα εχθές να παραιτηθώ για να είμαι εντάξει στην δέσμευσή μου" μας είπε ο κ. Καραμολέγκος.

Επιχείρησα βεβαίως να βγάλω περισσότερες ειδήσεις αλλά ο κος Καραμολέγκος επέμεινε να μείνει σε αυτή την εξήγηση.

Πάντος - όπως τον "τσίγκλησα" δημοσιογραφικά πάντα - λέγοντάς του ότι δεν είναι ακόμα τα μισά της θητείας του δημοτικού συμβουλίου - θέλει πέντε μήνες ακόμα - και η παραίτησή του εχθές, πριν τις κρίσιμες χθεσινές ψηφοφορίες αφήνει ερωτηματικά  για εμένα που είναι αρρωστημένο το μυαλό μου και παίρνει ανάποδες στροφές δεν ήθελε να πει οτιδήποτε περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου