Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, ΠΡΟΣΧΟΜΕΝ

ΣΗΜΕΩΝ Ο Α΄
ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ

«Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2003 στο Χαλάνδρι, Δήμαρχος ο Ζαφειρόπουλος. Από τα μεγάφωνα ακούγεται το "Στ' άρματα, στ' άρματα...." ενώ παρελαύνουν οι συμπολίτες μας που έλαβαν μέρος στην Αντίσταση.( ΠΕΑΕΑ παράρτημα Χαλανδρίου).
Και βέβαια ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ακουγόταν αυτό το αντάρτικο!
Επειδή κάθε χρόνο, πότε ο Αδωνις και πότε κάποιοι συμπολίτες μας , κατηγορούν το Δήμαρχο για "εθνικό διχασμό" ας το πάρουν απόφαση ότι τα αντάρτικα τραγούδια θα ακούγονται όπως όλα τα άλλα τραγούδια !»


Το παραπάνω κείμενο είναι πιστή αντιγραφή της ανάρτησης στο FB του συμπαθούς μεν αλλά αφελούς δε αντιδημάρχου του δήμου Χαλανδρίου, που καρφώνει άθελα του μάλλον, τον τρόπο σκέψης και τους προπαγανδιστικούς στόχους της ακροδεξιάς σέκτας που διοικεί τον δήμο μας.

1. Παραδέχεται ότι τα αντάρτικα παίζονται στην παρέλαση για να καλύψουν την ακροδεξιά πολιτική και συμπεριφορά του τραμπουκοφασιστα και της αυλής του. Το ίδιο έκανε και ο Ζαφειρόπουλος για να ψαρέψει ψηφαλάκια από αριστερούς και προοδευτικούς συμπολίτες μας, εντελώς ανέξοδα. Τα αντάρτικα τραγούδια κοντολογίς αποτελούν την φενάκη που προσπαθεί να κρύψει την πραγματικότητα από τους αφελείς συμπολίτες μας, αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι.

2. Ο Ζαφειρόπουλος είναι το πρότυπο τους και τα έργα και τις ημέρες του προσπαθούν να μιμηθούν ομολογουμένως χωρίς καμιά δυσκολία και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Με την φόρα που απέκτησαν για να τον φτάσουν, τον ξεπέρασαν και βρίσκονται πλέον στα δεξιά του. Έφτασαν πρόσφατα να ακυρώσουν και αυτήν ακόμα την λαϊκή ετυμηγορία. Ο ακροδεξιός κατήφορος δεν έχει πάτο γι΄αυτους πιά. Και αυτό δεν είναι έκπληξη πια για κανένα σκεπτόμενο προοδευτικό συμπολίτη μας

3. Τα αντάρτικα τραγούδια, για δαύτους, δεν είναι τίποτα το ξεχωριστό. Θέλουν να περάσουν στη συνείδηση των συμπολιτών μας ότι ο ύμνος του ΕΑΜ και το «Μακεδονία ξακουστή» είναι της ίδιας ποιότητας τραγουδάκια και πρέπει αυτό να το πάρουμε απόφαση .

4. Οι ακροδεξιοί εδώ και 2 χρόνια έχουν πάψει να ασχολούνται και να διαμαρτύρονται για το έργα και τις ημέρες του δήμαρχου και της αυλής του Ξέρουν καλά ότι πίσω από την αριστερή φενάκη προωθεί τις δίκες τους πολίτικες. Ο Άδωνης έχει να διαμαρτυρηθεί από τον Οκτώβρη του 2014, και εδώ είναι το πρόβλημα. Η λάμψη του ακροδεξιού τραμπούκο- φασίστα έγινε εκτυφλωτική. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να μειωθεί αυτή η λάμψη για να έχουν άλλοθι για να εξακολουθούν να τον στηρίζουν κάτι επαγγελματίες συνδικαλιστές και κάτι αμεσοδημοκράτες δημοτικοί σύμβουλοι δήθεν ανένταχτοι αριστεροί. Βρέθηκε λοιπόν ένας συμπολίτης μας να διαμαρτυρηθεί και να υβρίσει τον δήμαρχο αποκαλώντας τον αριστερό!!! Μέσα σε αυτή την κρίση με 20 Ευρώ δεν είναι δύσκολο να βρεις ένα υβριστή και μάλιστα με το αζημίωτο. Το περιστατικό αυτό το μεγαλοποιείς, το επικοινωνείς με τα παπαγαλάκια σου με σκοπό να δημιουργήσεις σύγχυση . Νομίζεις ότι ακόμα υπάρχουν αφελείς Χαλανδραίοι που θα ζαλιστούν από την σκόνη που σηκώνεις και δεν θα αντιληφθούν αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: Νίκο ελπίζω να μην κατάλαβα καλά και να μην υπονοείς ότι η διατύπωση της άποψης στην οποία αναφέρεσαι από τον "συμπολίτη μας" έγινε με ..... 20άρικο - άσχετα με την κοινή άποψή μας ότι το θέμα σηκώθηκε για να δώσει αριστερό άλλοθι στον Συμεών τον Α.

Δεν ισχύει ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι τέτοιο, δεν είναι τέτοιος.

Στο πολιτικό μέρος βέβαια ο καθένας μας έχει την άποψή του, την εκτίμησή του και τις μεθόδους του για να την παλεύει.

Σόρυ για την παρέμβαση αλλά δεν θα ήθελα να μείνουν τέτοιες άδικες εντυπώσεις, ειδικά για τον συγκεκριμένο συμπολίτη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου