Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ

 
Ο δημόσιος διάλογος αποκαλύπτει την αλήθεια και αυτό αποδεικνύεται άλλη μια φορά.

Και ποια είναι η αλήθεια σχετικά με την έξωση της Ένωσης Κρητών από την αίθουσα στην Ιωαννίνων;

Μα ότι ήταν ουσιαστικά παράνομη και απλά εκδικητική απομάκρυνση που μάλιστα μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ποινικές και αστικές ευθύνες.

Και ο μόνος λόγος για τον οποίο έγινε είναι για να δικαιωθεί η πριν πολλά χρόνια αντιπολιτευτική στάση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και όχι μόνο, απέναντι σε μια επιλογή Παττακού το 2001.
 
Για "επαναστατική γυμναστική" σήμερα, δικαίωσης του επαναστατικού ίστρου της εποχής που ο δήμος ΔΙΑΛΥΘΗΚ για λόγους που όλοι γνωρίζουν και δεν είναι της ώρας.

Στάση που τότε, την εποχή που έγινε, είχε μια - έστω και καθ' υπερβολήν - βάση, αφού στο σχολικό κτίριο συστεγάζονταν δύο δημοτικά με τα νηπιαγωγεία τους - το 12ο και 13ο - αλλά μετά την ανέγερση του κτιρίου του 13ου δημοτικού το θέμα της "στέρησης της αίθουσας από τα νηπιαγωγεία για τους" έπαψε να έχει οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα, αφού πλέον τα δημοτικά σχολεία ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουν κενές αίθουσες. ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ το λένε το πρόβλημα, όχι "ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ".

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων, ο γνωστός συμπολίτης μας με χρόνια παρουσία στα κοινά, ο Μανώλης Πατεράκης διάβασε τις αναρτήσεις μας για το θέμα, διάβασε την επιχειρηματολογία των συμπολιτών μας στον διάλογο που έκανε ο Νταβίας μαζί τους στο fb και μας πήρε τηλέφωνο για μια σειρά ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΩΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ που συνοδεύονται ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.

"Δεν υπήρχε καμία παράνομη κατάληψη της αίθουσας και έχουμε συμβάλλει με μεγάλες προσφορές έργων και εξοπλισμού όπως τεκμαίρεται με έγγραφα και δεν είναι σωστό να μας κατηγορούν και να μας συκοφαντούν έτσι. Είμαστε ένα πολιτιστικό σωματείο με μεγάλη προσφορά. Δεν μπορεί να λέγονται έτσι αυτά τα πράγματα". 

Ας αρχίσουμε λοιπόν να ανεβάζουμε τις απαντήσεις σε όσα λέγονται είτε από άγνοια, είτε από παραπληροφόρηση, είτε από σκοπιμότητα.

Και θα δώσουμε μια φιλική, συντροφική συμβουλή στην ομάδα διαδικτυακού bulling, τους φρουρούς του στέμματος: Μην βιαστείτε! Περιμένετε να το δείτε όλο το έργο και μετά μας την πέφτετε.
Μόνο για μην εκτεθείτε σας το λέμε προκαταβολικά και επειδή αν βάζαμε όλο το θέμα σε μια ανάρτηση θα ήταν τεράστια.

Αν θέλετε λοιπόν κρατηθείτε λίγο και .... εδώ θα είμαστε. Αν πάλι θέλετε, νιώθετε σίγουροι και γουστάρετε, βαράτε.
Αντέχει το γαϊδούρι.
Αλλά θα εκτεθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου