Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΤΕ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥ ΟΙΚΟΣΙΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑΕχθές στο δημοτικό συμβούλιο το ΟΙΚΟΣΙΤΟ ΘΡΑΣΙΜΙ ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ επιχείρησε να πιάσει στο στόμα του τον Νταβία μιλώντας για συναλλαγές "πίσω από κλειστές πόρτες" με τις οποίες έγινε μέλος του ΔΣ της ΦΛΥΑ και διευθύνων σύμβουλος.

 Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

Απαξιώ να ανεβάσω την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση με την οποία το δημοτικό συμβούλιο συγκρότησε το ΔΣ της ΦΛΥΑ το 2010, όπως ομόφωνη ήταν και η απόφαση του ΔΣ (με αποχή του ΚΚΕ) για την συγκρότησης του 2007.

Είναι ανεβασμένη στην ΠΛΑΤΕΙΑ και δεν παραποιήθηκε τελικά παρά την απόπειρα που έκανε το γνωστό συνεταιράκι τους, τότε πρακτικογράφος να την παραποιήσει για να αποκρυβεί η ΟΜΟΦΩΝΙΑ.

Απαξιώ να επικαλεστώ τον Κώστα Παττακό που με πρότεινε και την αποδοχή της πρότασής του από την τότε πλειοψηφία να δώσει δεύτερη έδρα στην αντιπολίτευση στο ΔΣ της ΦΛΥΑ, κάτι που οι σημερινοί αρνήθηκαν εχθές να κάνουν ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ όπως πάντα, λέγοντας ότι δεν το προβλέπει το καταστατικό, για να είναι μοναδικός εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στο ΔΣ της ΦΛΥΑ ο Ανδρεόπουλος,, τον οποίο ελέγχουν απόλυτα όταν κάνουν τις μπίζνες.

Απαξιώ ακόμα και να ασχοληθώ περισσότερο με αυτό το παράσιτο που κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια γνωρίζοντας την λειτουργία του και τις συναλλαγές  πίσω από κλειστές πόρτες, εκείνες που έκανε φαίνεται ως "δικηγόρος  - εκπρόσωπος της επιτροπής αγώνα" (ο "αγωνιστής") για να λήξει χωρίς επιπτώσεις για τους Ευθυμίου η διαδικασία αναγκαστικής απαλλοτρίωσης του Δουζένη και την επιτηδευμένη αδράνειά του, που οδήγησε στο να χαθεί η ελπίδα να αποκτήσει ο δήμος το διατηρητέο στο Κάτω Χαλάνδρι , ίσως γιατί άλλες ήταν αι βουλαί του παρασκηνίου στο οποίο λογοδοτούν  και αυτές ήταν να αγοραστεί το κτίριο - φάντασμα που λένε ακόμα "μουσείο Νόμπελ".

Τυχαίο είναι μήπως το κολλητηλίκι με τον Ευθυμίου και η λύσσα εναντίον μας, με τις μηνύσεις και τις αγωγές, μετά την αποκάλυψη του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΔΟΥΖΕΝΗ;

Απαξιώ να κάνω δημόσιο διάλογο μαζί του.
Είναι ασήμαντος για την τοπική κοινωνία. Ένας διορισμένος πολιτικά ανύπαρκτος.

Ακόμα και με τα δύο τρίτα των εδρών του δημοτικού συμβουλίου στην παράταξη του 18% δεν κατόρθωσε να εκλεγεί και να πάρει την λαϊκή εξουσιοδότηση δια να ομιλεί και να κάνει διάλογο μαζί μου.

Δεν έχει παρά μια διορισμένη και επ' αμοιβή εξουσιοδότηση  οπότε δεν έχει καμία σημασία αν θα πιάνει στο στόμα του δημοτικούς συμβούλους που ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΑΝΕ την εντολή των συμπολιτών τους, εδώ και 30 χρόνια ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ, δεν είναι διορισμένα οικόσιτα, επαγγελματίες λασπολόγοι και συκοφάντες του Σουλτάνου.

Αντί Χριστουγεννιάτικης ευχής θα του ευχηθώ μέρες που είναι να πάει να κάνει ένα ταξιδάκι αναψυχής με μπόλικο σεξ, πληρωμένο βέβαια από τον δήμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *