Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΠΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Κοιτάτε μην αρρωστήσετε Χριστουγιεννιάτικα αν είστε από εκείνους στους οποίους οι δεθελοντές της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ με το ΤΑΙΠΕΔ, λειτουργούν το δικό τους "αυτοδιοίκητο" κοινωνικό ιατρείο.

Διότι και οι δεθελοντές άνθρωποι είναι και μέρες που είναι θα πάνε κανένα ταξιδάκι κατά τα βουνά και το κοινωνικό ιατρείο κλείνει.

Όχι για κάνα - δυο μέρες.
Από τις 22 Δεκεμβρίου του 2016 μέχρι την 9η Ιανουαρίου του 2017!!!!

18 μέρες διακοπές για τον δεθελοντή.

Και μετά, όταν εμείς - ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ - φωνάζουμε ότι ένας δήμος με μεγάλα πλεονάσματα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΙ τις κοινωνικές του υπηρεσίες στον δεθελοντισμό αλλά ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ και ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, με ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ κανονικούς,  είμαστε κακοί.

Μην αρρωστήσεις λοιπόν αυτές τις μέρες αν είσαι ωφελούμενος, έτσι;

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ! Να σκεπάζεσαι καλά και να φοράς την ζακέτα σου!

ΥΓ: Βέβαια, πέρα από το καλαμπούρι, για να λέμε και του στραβού το δίκιο ανάμεσα σε όλα τα περίεργα που έκανε η κυβέρνηση, οφείλουμε να πιστώσουμε σε αυτόν τον αγρίκο με την μουστάκα, τον Πολάκη και τον άλλο μυsτακοφόρο τον Ξανθό ότι τώρα άμα αρρωστήσεις και ασφαλισμένος να μην είσαι,  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ διότι καλύπτεσαι από τα ΠΕΔΥ και τα νοσοκομεία ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Αλλά αυτά τα παντοκοροϊδικά κόλπα του δεθελοντισμού και της πολύχρωμης αριστερής ψευτοαλληλεγγύης, τα κρατάνε εδώ οι "σύντροφοι" ανοικτά για να παριστάνουν τους ευαίσθητους όταν δεν πάνε διακοπές.

Την ανακοίνωση και τις ευχές των εθελοντών του κοινωνικού ιατρείου αλληλεγγύης καθώς και το .... εορταστικό ωράριο λειτουργίας του μπορείς να το διαβάσει στην facebook σελίδα του https://www.facebook.com/kifa.xalandri/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *