Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ (ρε τι κάνουμε οι έρμοι για να ενημερωθούμε, το χτικιό δηλαδή ...)



Η ΔΕΗ ΑΚΟΜΑ - και υπογραμμίζεται το ΑΚΟΜΑ, διότι συζητάνε να το κάνουν, μας είπε η αρμόδια διευθύντριά της (Σ.Σ.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ, δεν γράφουμε το όνομά σας για να μην σας κυνηγάνε που μιλήσατε με τον ακατανόμαστο) - δεν έχει στείλει καταστάσεις ρυθμισμένων οφειλετών παρά μόνο όσων έχουν οριστικά πάψει να είναι πελάτες της πηγαίνοντας σε άλλο πάροχο.

"ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ άρα μόνο σε αυτούς θα μπορούσε να προβεί ο δήμος σας σε βεβαίωση."

"Δεν ξέρω όμως τι κάνουν άλλοι πάροχοι (ιδιώτες) με το αντίστοιχο θέμα, εκείνοι μπορεί να στέλνουν", μας είπε με νόημα.

"Αλλά και εμείς σε λίγο πιεζόμαστε να κάνουμε το ίδιο, θα αναγκαστούμε να το κάνουμε", μου είπε η αρμόδια διευθύντρια της ΔΕΗ.

Οπότε το μπάχαλο θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο από ότι είναι ήδη.
Διότι δεν σημαίνει - βέβαια - ότι αυτός που έκανε ρύθμιση σε 36 δόσεις, πλήρωσε τις 20 και μετά πήγε στην (αλήστου μνήμης) ENERGA δεν έχει πληρώσει τα 2/3 των δημοτικών τελών του.
(Άσε που πλήρωσε στην - αλήστου μνήμης ENERGA - και τα υπόλοιπα και του τα έφαγαν, όπως ξέρεις, αν δεν ξέρεις ρώτα τον κο Βορίδη, τον δικηγόρο τους).

Τρεις φορές θα πληρώνουμε πλέον τα δημοτικά τέλη με αυτά και με αυτά, να μου το θυμηθείς.

Και ο Συμεών θα μαζεύει χρήμα για να αγοράσει και τον Άγιο Νικόλαο - βοήθειά μας - από τους Γερμανούς ως ...."μοναδικό κατάλληλο για να εκκλησιάζονται οι δημότες " ακίνητο με δημοπρασία στα κόκκινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου