Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

του Ν. ΚΟΜΠΟΤΗ

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΥΘΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ REAL ESTATE

“ ΣΥΜΕΩΝ Ο Α΄ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΕ”

Λαέ του Χαλανδρίου νίκησες, χωρίς να σηκωθείς από τον καναπέ σου, χωρίς να σπαταλήσεις τον χρόνο σου, χωρίς να λειώσεις τις σόλες των παπουτσιών σου, χωρίς να ταλαιπωρήσεις τις φωνητικές σου χορδές, χωρίς να ξοδευτείς αγοράζοντας μπαταρίες για τη ντουντούκα, χωρίς αγώνες και θυσίες,.
Έτσι ανέξοδα νίκησες χάρις σε εμένα τον ηγέτη σου που σε προσέχει και σε φροντίζει για να νικάς χωρίς κόπο.

Η 14η του Δεκέμβρη είναι μια μεγάλη μέρα για το Χαλάνδρι και για ολόκληρη την Ελλάδα, διότι εφαρμόστηκε στην πράξη , με μεγάλη επιτυχία το 3ο κεφάλαιο του επαναστατικού μου μανιφέστου που έχει τον τίτλο « Επιθετικός Ραγιαδισμός».

Οι βασικές αρχές αυτού του κεφαλαίου είναι:

1. Τα μνημόνια και οι νόμοι που τα υλοποιούν αποτελούν θέσφατα ιερά και απαραβίαστα. Είναι για μας η 11η εντολή του Μωσαϊκού νόμου και το 5ο ευαγγέλιο της Βίβλου.

2. Οι κατακτητές μας παίρνουν την γη μας ανέξοδα με νόμους τύπου ΤΑΙΠΕΔ και εμείς την επανακτούμε χωρίς αγώνες και θυσίες, Απλώς την αγοράζουμε με μερικά ψώρα ευρώ..

3. Ανεβάζουμε τεχνητά την αξία της γης μας που πρόκειται να αγοράσουμε από τους κατακτητές, για να τους εξευμενίσουμε και να μη μας την ξαναπάρουν και χρειαστεί να την ξανά αγοράσουμε.

Εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις παραπάνω αρχές κατάφερα ΕΓΩ , ερήμην σου, να αγοράσω το οικόπεδο μας από τους Γερμανούς , που είναι εκτός σχεδίου και περνάει από κάτω του το μετρό, με το ευτελές ποσό των 640 χιλιάδων Ευρώ από τα δικά σας λεφτά ξεγελώντας τους κουτόφραγκους Γερμανούς κατακτητές.

Επίσης κατάφερα να ενοικιάσω το άλλο οικόπεδο μας, πάλι από τους Γερμανούς για 30 Χρόνια με το ασήμαντο ενοίκιο 2378Χ12Χ30=……. Ευρώ. (κάνετε την πράξη γιατί δεν έχω πρόχειρο κομπιουτεράκι). Το ποσό πρέπει να είναι μεγαλύτερο από την αξία αγοράς του, αλλά είναι και αυτό μια μεγάλη νίκη μου. Εξάλλου το ενοίκιο εσείς θα το πλερώνετε.

Σημειώνω ότι οφείλετε ευγνωμοσύνη αποκλειστικά σε μένα, αφού οι συνεργάτες μου το μόνο που έκαναν ήταν να υπερψηφίσουν τις ενέργειές μου όπως όφειλαν ως ομόρρυθμοι.

Πέτυχα όμως και μια παράπλευρη νίκη: Απέδειξα πόσο μ@λ@κες ήταν ο Καραϊσκάκης και ο Βελουχιώτης. 

Αν ακολουθούσαν το δικό μου επαναστατικό μανιφέστο και μάζευαν λεφτά, ως γνήσιοι κατσαπλιάδες που ήταν, θα αγόραζαν την γη μας από τους Τούρκους και τους Γερμανούς καταχτητές αντίστοιχα . Δεν θα γινόταν επανάσταση ούτε αντίσταση. Δεν θα χυνόταν τόσο αίμα Ελληνικό. Δεν θα έχαναν την ζωή τους οι ίδιοι. Άστε που θα έπαιρναν και μπαξίσι ο πρώτος από τον Σουλτάνο και μίζα ο δεύτερος από τον Φύρερ, ως μεσίτες στην αγοροπωλησία.

Τελειώνοντας θέλω να επιστήσω την προσοχή σας. Κυκλοφορούν στην πόλη μας κάτι περίεργοι τύποι που αμφισβητούν το επαναστατικό μου μανιφέστο και τις Νίκες μου. Πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι εμπαθείς, λασπολόγοι, Ψυχοπαθείς, μισαλλόδοξοι και ανόητοι. Οπισθοδρομικοί κολλημένοι στον προηγούμενο αιώνα

Το νου σας γομάρια Χαλανδραιοι. 

Απομονώστε τους, κόψτε τους την καλημέρα, μην καθίσετε ποτέ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, γιατί θα έχετε να κάνετε μαζί μου και δεν αστειεύομαι. Εγώ από την μεριά μου, χρησιμοποιώντας τα χρήματα σας θα φροντίσω να τους φιμώσω με κάθε τρόπο.

ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ


Για την αντιγραφή
ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,

ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.

ΥΓ. Και μου το έλεγε ο μακαρίτης ο πατέρας μου: Νικολάκη να φυλάγεσαι από πρώην «αριστερό» και από παλιά πουτάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου