Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ;;; ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ;;;Αγαπητέ Νίκο Κομπότη, μια και έλειπες λοιπόν τότε εκτός Ελλάδος ας πούμε δυο κουβέντες για εσένα και άλλους που δεν ξέρατε αλλά και άλλους που ξέχασαν δικαιολογημένα ίσως ή ... κάνουν ότι ξέχασαν.

ΠΕΡΆΣΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΟΝΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ που ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑγιατί τόλμησα να τα υποστηρίξω αυτά.

Ξεκινώ από την ¨συγνώμη σου".
Μίλησα για ΓΛΥΚΙΑ πικρία και για χαρμολύπη.
Ο Σύλλογος - και εσύ βεβαίως -  δεν έχει σχέση ούτε με την πικρία, ούτε με την λύπη.
ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ!

Ήταν μεγάλη η χαρά μου για την δικαίωση μιας θέσης που έχει λοιδωρηθεί από την  "αριστερά" (όπως έρχεσαι) χρόνια τώρα από τον μόνο ανοικτό, δημοκρατικό, δεκτικό σε διάλογο και προβληματισμό σύλλογο του Χαλανδρίου  - οι άλλοι είναι ή σφραγίδες ή κλειστά συστήματα φρουροί της εξουσίας - ύστερα προφανώς από συζήτηση και αξιολόγηση απόψεων μεταξύ των μελών του ΔΣ του.

Είστε η πρώτη συλλογικότητα που ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ "πολεοδομία Χαλανδρίου", όπως την λύσαμε εμείς.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ - ΜΕ 2 ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΚΑΡΑΖ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ (ΜΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ λέμε εμείς, αν έχετε καλύτερη πρόταση την ακούμε) - ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΆ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΑ ΙΧ, με τους κατοίκους του όμως εκεί, όχι χωρίς αυτούς.

Και ΝΑΙ - πείτε του καθαρά - ότι θέλει ΛΕΦΤΑ για να υλοποιηθεί.
Δεν φτάνουν οι ΔΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και η ιδιωτική επένδυση!
ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ!

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ αν σου έχει χαλάσει το μαγικό ραβδί. 

Και η δουλειά της τοπικής κοινωνίας είναι να τα διεκδικεί τα χρειαζούμενα.
Ενίοτε να γίνεται και αντιπαθητική που τα διεκδικεί.

Αν δεν τα διεκδικεί και θέλει να είναι "αυτοεξυπηρετούμενη" τοπική κοινωνία πάει και αγοράζει δημόσια γη με δημόσιο χρήμα από το ΤΑΙΠΕΔ.
ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΕΣ επιλογές.

Και βέβαια γίνεσαι έτσι το καλύτερο παιδί των από πάνω, που δεν τους ενοχλείς, δεν τους πιέζεις και σου δίνουν τσικουλάτα (χρίσματα και καταξίωση).

Τολμήσαμε να υποστηρίξουμε την διοχέτευση των διαμπερών ροών ΚΑΤΩ από την πόλη το 1999 -2000, μαζί με ένα περιφερειακό δακτύλιο εξυπηρέτησης της πρόσβασης στο ιστορικό κέντρο και εξωτερικό δακτύλιο γύρω από το Χαλάνδρι. 
Βγήκα και στην τελεόραση και τα έλεγα. ΑΜΕ! 
Μεγαλεία.

Μας δέρνανε ΟΛΟΙΜΑΖΙ!

Από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατ' αρχήν γιατί αυτά που λέγαμε θέλανε λεφτά.
"Πήρατε το cover της Αττικής οδού, μας έλεγαν, δεν έχει άλλο."

"Είστε λαϊκιστές, αφισοκολλητές που την είδατε αυτοδιοικητικοί, τσάτσοι του Λαλιώτη (που είχε φύγει από το ΥΠΕΧΩΔΕ και μας έβαζε - τάχα - να δημιουργούμε προβλήματα στην Βάσω που τον διαδέχτηκε. Ανάθεμα αν είχα δει τον Λαλιώτη μπροστά μου μετά το 1990 που έφυγα από τον δεύτερο στην Χ. Τρικούπη, που στεγαζόταν η Ν. ΠΑΣΟΚ και τον βλέπαμε αραιά και πού - ΧΑΖΑΜΑΑΑΑΑΡΕΕΕΕΕΣ)."

Τέτοιοι απαράδεκτοι που λες ήμασταν που διεκδικούσαμε λεφτά για την πόλη μας, λεφτά που δεν έπεσαν σε έργα βιώσιμης ανάπτυξης του Χαλανδρίου  (και που βρίσκονται σήμερα κατά πάσα βεβαιότητα κάπου στην Καραϊβική - ξέρεις τώρα).

Μας έδερναν και από το τοπικό καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ κατ΄εντολήν των αφεντικών τους, για το διεκδικητικό θράσος μας.

Εμείς δεν θέμε, έλεγαν.
Αυτά είναι τρέλες.
 ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ.

Μόνοι μας ( ξέρεις σαν ποια αυτοεξυπηρέτηση .... )

Την έκαναν. Μια πόλη που αυτοεξυπηρετείται ομαδικώς και πανηγυρίζει που ενώ αυτή αυτοϊκανοποιείται η "αγορά" την έκανε SALT LAKE.

Ο τότε γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ πρωτοστατούσε στις διώξεις μας , μετά του άρεσαν οι προτάσεις μας.

 "ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ" σου λέει "ΕΜΕΙΣ" .

Οι άλλοι όμως να μην λένε ότι είναι δικό τους. ΝΤΡΟΠΗ!
Δεν έχει σημασία που τους γ@μήσ@με. Τώρα θα πάρουμε το όραμα να το λέμε δικό μας και αυτοί δεν πρέπει να μιλάνε.

Το είπε βέβαια το όραμα, που θέλει λεφτά μετά.  ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Έτσι διεκδικούν οι συστημικοί τα αναγκαία.
Είναι αναγκαία όταν κυβερνάνε οι άλλοι, το άλλο κόμμα αλλά άχρηστα όταν κυβερνάνε οι δικοί τους, για να μην παρεξηγούνται που ζητάνε λεφτά.

 Μας την έπεσαν - βέβαια - και οι τότε εκλεκτοί (κρυφο)χρισματούχοι.

Και βέβαια όλα αυτά υπό την καθοδήγηση της τοπικής τρόικας (πράσινων και γαλάζιου) βολευτών!

ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΝ για να μάθει να μην είναι "σκληρός διαπραγματευτής" (έτσι με έλεγε μια μεγάλη πρώην συντρόφισσά μου περιπαιχτικά).

Και βέβαια μαζί μας έδερνε και η ΣΤΑΣΗ μη χάσει και δεν πάρει μεζέ.

Και μας διέγραψαν μετά ΓΙΑΤΙ .... ΕΤΣΙ.

 Επειδή ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ και έκατσα σπίτι μου.

- Τι θα κάνεις;
- Θα κάτσω σπίτι μου.
- Δεν γίνετε!
 - Μπα; Γιατί; Θα κάτσω σπίτι μου, μια χαρά είναι!
- Μα είσαι πολιτικός.
- Μπα; Τώρα δεν είμαι αφισοκολλητής;
(συζήτηση με μεγάλο σύντροφό μου, με μάρτυρα).

ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ! Το έμαθα στο καφενείο.

Όχι ότι τράβαγα ζόρι που με διέγραψαν από το ΜΠΑΤΣΟΚ, άλλωστε δεν ήταν παρά τυπικό το θέμα, δεν συμμετείχα στις διαδικασίες, αλλά .... χωρίς απολογία;
 Ούτε έκτακτο στρατοδικείο.

(ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΜΩΡΕ ΕΣΥ; ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΕΣΥ: ΜΕ ΗΞΕΡΕΣ; - άσχετο)

Η προβολή σε σημερινές συνθήκες λοιπόν αυτών, για εσάς που έχετε θράσος να διεκδικείτε για την πόλη θα είναι (και δεν κάνω μαντική - απλά σας μεταφέρω την εμπειρία μου):

- Θα σας δέρνει η κυβέρνηση και η περιφέρεια που ζητάτε έργα για το Χαλάνδρι. Δεν είπαμε ότι το Χαλάνδρι θα αυτοεξυπηρετείται;

- Θα βάλουν υπαλληλικά στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να απαξιώνουν την πρότασή σας (μας) λέγοντάς ότι πρέπει να μιλάνε μόνο οι τεχνικοί και εσείς δεν ξέρετε.

- Θα σας δέρνει ο Συμεών - που τολμήσατε να δικαιώσετε την πρόταση την οποία τόσο έχει πολεμήσει στην ζωή του απλά για να πολεμήσει το πρόσωπο - φορέα της  που την εξέφρασε.

- Θα εμφανιστούν σιγά σιγά οι φρουροί του στέμματος και της αυτοεξυπηρέτησης και θα πουλήσουν ρεαλισμό για να σας απομονώσουν.
(Αν είχατε και ιδιωτική επιχείρηση θα βάζανε την τράπεζα να σας τραβήξει εν ψυχρώ το χαλί, αλλά ευτυχώς είστε συνταξιούχοι).

ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ.

ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ!

Αφήστε τους να λένε ότι η πρόταση είναι ανέφικτη.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΗ, την έχουμε επεξεργαστεί και εμείς ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ στέλεχος του - τότε - ΥΠΕΧΩΔΕ και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, παλιά.

Δεν μπορούμε βέβαια να "δώσουμε" ονόματα γιατί θα τους την πέσει όλο το σύστημα να τους φάει ζωντανούς, δεν λέει να τους κάψουμε.

Αυτό μπορώ να σας βεβαιώσω δημόσια και όποιος θέλει πιστεύει εμάς, όποιος θέλει πιστεύει τον Συμεών και τον σύμβουλα της αυτοϊκανοποίησης.

Εδώ θα έχουμε ελληνική διαστημική υπηρεσία, είναι ανέφικτο -σου λέει το ΟΥΦΟ ΜΕ ΣΚΟΥΦΟ - να κάνουμε έναν γαμημένο υπόγειο δρόμο!

Λες και στο Χαλάνδρι πρέπει να σχεδιάζουμε ότι γίνεται με ΔΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μόνο.

Το επιχείρημά σας για το νέο πέρασμα του μετροπόντικα από την γειτονιά τα επόμενα χρόνια - με την γραμμή 4 του ΜΕΤΡΟ - ΕΙΝΑΙ τόσο ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ απλό και ισχυρό για τον καθένα που ΕΠΑΡΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ως αντίλογος. Δεν χρειάζεται άλλο!

Επαρκεί βεβαίως αν κανείς δεν είναι κομπλεξικός και εμπιστευτεί ολίγο την  ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ.

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ μπορεί να μην θέλει να ακούσει γιατί περιμένει διορισμό. Ή γιατί είναι τόσο κομπλεξικός που για να πιστέψει ότι ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ να γίνει ένας δρόμος σε τούνελ με δύο γκαράζ πρέπει να του το πει .... ο Στήβεν Χώκινγκ ή ο Καλατράβας!

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ μπορεί να πιστεύει ότι μπορεί το Χαλάνδρι να γίνει μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη - όπως την έχουμε (και καλά) όλοι στο ΟΡΑΜΑ μας,  ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ για δρόμους, κοινωνική υποδομή, χώρους πρασίνου, ελεύθερους χώρους, παιδικούς σταθμούς σε όλες τις γειτονιές, αθλητικά κέντρα κλπ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

ΑΥΤΑ ΠΕΣ ΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ!
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΠΣ!

Το ισοζύγιο πρασίνου και κοινωνικού εξοπλισμού είναι ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΠΣ!
Μην επιχειρούν να παίξουν τον παπά μεταξύ ΓΠΣ και ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ. 

Πώς θα τα σχεδιάσουν για το μέλλον με βάση τον πληθυσμό και την φόρτιση που θα φέρουν αυτά που σχεδιάζουν: ΕΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΔ, ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ...

Τα μέτρησαν; Και σχεδίασαν τα ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ;

 Που δεν θα γίνουν όλα βέβαια  αύριο αλλά σε 20 χρόνια!
Πώς όμως;
Χωρίς λεφτά;;;;

ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ή περιμένοντας μόνο τις ιδιωτικές επενδύσεις να μας σώσουν;
Με ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, ιδιωτικά σχολεία και ιδιωτικά πολιτιστικά κέντρα;

ΕΕΕΕ; Ποιος θα μας πει;
Γιατί αυτοί σας λένε ότι ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ στον κοινωνικό εξοπλισμό διότι .... κάνει λεφτά.

Το λέει το κομπιουτεράκι.

Εμ! Δεν θέλει λεφτά; Με πορδές θα βάψουμε τα αυγά;

Με τις ιδιωτικές επενδύσεις στα σουβλατζίδικα, την διαπλάτυνση μερικών πεζοδρομίων με αυτεπιστασία, την επιβολή παρκομέτρων - για να πληρώνει και άλλα ο ιθαγενής, εκεί δεν κάνουμε εκπτώσεις -  χωρίς να του φτιάχνεις υποδομές;

ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ που θα φύγουν αφού τους κάνεις τον βίο ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ αβίωτο;

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ δείχνει στον ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ τα κέντρα των ευρωπαϊκών πόλεων με πεζοδρόμους, τραμ, ποδήλατα, πράσινο όταν είναι να διαπλατύνει πεζοδρόμια πριν κάνει βέβαια τις υποδομές, γιατί βιάζεται να δώσει τραπεζοκαθίσματα στον ... επενδυτή.
(Μετά σου λέει .... πρέπει να κάνουμε και γκαράζ. ΘΑ κάνουμε. Και από μέσα του: "Μέχρι τότε δεν τα μαζεύεις σιγά σιγά να πας κατά το Βριλήσσι γιατί δεν σε βλέπω να κοιμάσαι τα επόμενα χρόνια.

Του λέει ότι στας ευρώπας τους ΣΜΑ τους κάνουν υπόγειους δίπλα στα σπίτια. Ο ΕΥΡΩ-ΠΕΟΣ.

Ο Μπαμπουίνος (και ο χαζοαριστερός ηγέρτης) πιστεύει ότι το Χαλάνδρι θα σωθεί όταν μπουν όλα τα χωράφια του στο σχέδιο για να μπορεί να κτίσει (αν έχει λεφτά), όπως έκαναν οι παππούδες του το 1960.

Και ο ηγέρτης για να ικανοποιήσει τον ψηφοφόρο - μπαμπουίνο , (σε βάρος των άλλων μπαμπουίνων που μένουν στην πόλη,  αφού δεν θα φτάνουν οι θέσεις στους παιδικούς σταθμούς, αλλά δεν πειράζει θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ στον ιδιωτικό ο αυτοεξυπηρετούμενος μπαμπουίνος).

Και μετατρέπει - πανηγυρίζοντας και καταχειροκροτούμενος από Μπαμπουίνους - συνεχώς κοινωφελείς και κοινόχρηστες χρήσεις σε οικοδομήσιμο χώρο ο ηγέρτης - οπαδός της ανάπτυξης του λεκανοπεδίου του 50.

Καταργεί - ο απίθανος - όλα τα αναγκαία πολεοδομικά εργαλεία για να είναι βιώσιμη η πόλη στο μέλλον: ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΚΑΠΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

Δεν σχεδιάζει τραμ γιατί κάνουν λεφτά. Δεν ορίζει χώρους για νέους παιδικούς σταθμούς γιατί κάνουν λεφτά. Δεν ορίζει ελεύθερους χώρους γιατί κάνουν λεφτά.

Θέλουν λεφτά, σου λέει αυτά!!!! Μην τα προτείνεις!

Ε ΘΕΛΟΥΝ! ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Τι νομίζει δηλαδή ο Μπαμπουίνος;
Ότι πρέπει η πόλη να επεκτείνεται, να μεγαλώνει, να αφήνει νέες επαγγελματικές και οικιστικές χρήσεις να έρχονται ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ και ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ;

Θα μοιράσει και μπουκάλες οξυγόνου για να ζήσουν τα παιδιά μας;

Πιστεύει ο λαϊκοηγέρτης ότι μπορεί να αυξάνονται τα παιδιά που έχουν ανάγκη άθλησης και να κλείνουν οι αίθουσες που μπορούν να παραμένουν ανοικτές αν χαλάσουν λίγα λεφτά, χωρίς να προβλέπονται να γίνονται άλλες γιατί .... κάνουν λεφτά;

Πού θα πάει αυτό;

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ "ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ" "ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ";;;;;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ;
Σε δέκα, είκοσι, τριάντα ..... χρόνια;

ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

ΥΓ: Επειδή διαβάζω τι σας γράφουν ας προσθέσω ένα απλό οικονομικό επιχείρημα στο "χρειάζονται λεφτά" πέρα από αυτά που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει για το μεγάλο θέμα της ζώνης στο νεκροταφείο.

ΦΕΤΟΣ ο δήμος των εισπρακτόρων έκανε τα ταμειακά του διαθέσιμα στις τράπεζες από 16,5 εκ ΔΕΚΑΟΚΤΩ (18).

ΕΒΓΑΛΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 1,5 εκ.
Περί το 5-6 %!!!
(Βάλτε τη νονά στη θέση του ΤΣΑΚ ένα πράγμα να ικανοποιηθεί και η πιο τρελή αξίωση του Σόιμπλε για τα πλεονάσματα).
Παρά τους δεκάδες διορισμούς, κάδους που χαρίζονται κλπ.

Η επένδυση λοιπόν που εσείς προτείνετε - και θα το συζητήσουμε το θέμα στο ΔΣ -  για την πόλη και το ισοζύγιο πρασίνου της - την αξία της οποίας σωστά την εκτιμάτε αφού προφανώς ο δήμος ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΊΩΣΕΙ παρά ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ - είναι ζήτημα μιας δεκαπενταετίας να αποπληρωθεί ακόμα και με μικρότερο του φετινού πλεονάσματος.

Αυτά για να μην μας περνάνε όλους για ιθαγενείς.

Ε πάει στο διάλο ρε φίλε.
Αν κάνεις ΓΠΣ και δεν μπορείς να σχεδιάσεις και να κάνεις έναν προγραμματισμό επενδύσεων 15 χρόνων, γάμα το. ΑΣΤΟ.
Μην σχεδιάζεις, μην δίνεις το άλλοθι σε όσους επιχειρήσουν να ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ στην πόλη τις επιλογές τους, ότι έχουν την συναίνεσή της.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ απέναντι στα παιδιά μας.

ΥΓ 2: Το επιχείρημα ότι η αγορά του μουσείου Νόμπελ είναι καλό πράμα για όλο το Χαλάνδρι ενώ η ζώνη πρασίνου στο νεκροταφείο αφορά μόνο το ΠΑΤΗΜΑ είναι πραγματικά ενδεικτικό μόνο του IQ όσων μας κυβερνάνε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *