Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΑΠΕΡΓΕΙΑΚΟ - ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ




Απεργία Σταυρόλεξο πάλι.

ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΡΙΟ;
Με τους από δω ή με τους από κει;;;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ;;;

Όταν λέτε "μαζικός. ενωτικός, αγώνας;" ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ;

Μωρέ θα πάω στις 10 στο ΠΑΜΕ και στις 11 στην άλλη και χέστηκα. Μήπως πάω γι΄αυτούς;;;;

Είπαμε αναγνώστη μου σήμερα να βάλουμε το κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση,  αλλά ΤΙΤΛΟ που να λέει "ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑΔΕ ΩΡΑ ΕΚΕΙ" δεν μπορέσαμε να βγάλουμε γιατί ..... τα γνωστά.

Επειδή όμως - όπως λένε -  ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ φταίμε που δεν σηκωνόμαστε από τον καναπέ να συμμετάσχουμε στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις μαζικά, ενωτικά και αγωνιστικά και δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα μνημόνια (εμείς φταίμε πάλι  δηλαδή, όχι οι ηγεσίες, εμείς φταίμε που αφού  "τα φάγαμε μαζί" με τους πολιτικούς τώρα καθόμαστε στους καναπέδες και δεν συνδράμομε τις εμπνευσμένες, ανιδιοτελείς και ενωτικές συνδικαλιστικές ηγεσίες εις τους μεγάλους αγώνας που δίδουν - μην χέσω).

ΕΜΕΙΣ σε καλούμε να κατέβεις αύριο κάτω. Όχι γι΄αυτούς!
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.


Οι συνδικαλισταράδες φρόντισαν πάλι να προτάξουν ότι πρέπει να μετρήσουν τις  (άντε μη το πω πρωί πρωί) .... συγκεντρώσεις τους, για να δουν ποιος την έχει πιο μεγάλη (την συγκέντρωση).

ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΕΒΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΧΩΣΟΥ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.

Εσύ δεν κατεβαίνεις για τον Πρόεδρα του συνδικάτου, ούτε δια την κομματική παράταξη.

Δεν κατεβαίνεις με κομματική σκοπιμότητα.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως πάντως εγώ θα κατέβω αύριο. (Μετά το τριήμερ ίσως γράψω τι με κράτησε και το σκέφτηκα περισσότερο το αν θα κατέβω.)

Και κατόπιν περισσότερης σκέψης θα πάω και την Πέμπτη το απόγευμα στο Σύνταγμα δια να μην έχω να απολογούμαι στον καθρέπτη μου και τα παιδιά μου ότι πέρασε μνημόνιο για το οποίο δεν διαμαρτυρήθηκα,  (είτε πράσινο, είτε μπλε, είτε κόκκινο).

Μόνο θα ήθελα να κάνω μια έκκληση στους οργανωμένους νεοδημοκράτες και τους "μενουμεευρωπαίους" που έχουν "ξανα"αγανακτήσει (αλλά μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοί, που έφερε το χειρότερο μνημόνιο και .... μπλα, μπλα, μπλα -) και τους βλέπω έτοιμους και πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις  (ξέρω τι λέω, δεν θέλω να πω τώρα περισσότερα πριν τον αγώνα), όπως είχαν "αγανακτήσει" και  με το πρώτο μνημόνιο  αλλά μετά τους πέρασε στο δεύτερο και το τρίτο που ήταν στην κυβέρνηση:

Παιδιά η αντιμνημονιακή αγανάκτηση αλλά καρτ βρωμάει εξουσιολαγνεία.
Και μας χαλάει εμάς που είπαμε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.

ΝΤΑΞΕΙ;;;;
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ;;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου