Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

O δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω της λήψης των συμβάσεων 100 συμβασιούχων υπαλλήλων της υπηρεσίας καθαριότητας στις 31 Μαρτίου και μέχρι την ανάληψη καθηκόντων από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, η υπηρεσία καθαριότητας θα λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό.

Καλούμε τους δημότες και τις επιχειρήσεις να περιορίσουν την απόθεση απορριμμάτων στο ελάχιστο δυνατόν πάντα σε καλά κλεισμένους σάκους απορριμμάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών οφείλει να γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλ. 210 6895809 & 815 καθώς και στο τηλέφωνο 24ωρου βάσεως 2106811275.

Η διαφύλαξη της αισθητικής και της υγείας της πόλη είναι ευθύνη όλων μας.


ΣΧΟΛΙΟ: 
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ο δήμος περιμένει επιτέλους ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, μέσω ΑΣΕΠ!

 ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, από την αρχή της μνημονιακής περιπέτειας,  ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.

Των δήμων που ήθελαν γιατί κάποιοι δήμοι ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ - ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΛΑΒΟ ΤΟΥΣ - και φρόντισαν να "χάσουν" την προκήρυξη.

Ο διαγωνισμός έγινε, όπως πέρυσι ο Τσίπρας το υποσχέθηκε στην ΠΟΕ ΟΤΑ - μετά την μεγάλη  απεργεία .

Τα παπαγαλάκια στον ΣΚΑΙ και τα δημοτικά συμβούλια, έλεγαν ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ η δέσμευση του πρωθυπουργού στην ομοσπονδία. ΕΧΑΣΑΝ.

Η ανακατοσούρα που θα υπάρξει στην πόλη τις επόμενες μέρες - ίσως και για  κάνα δυο μήνες - μέχρι την εγκατάσταση των νέων μονίμων υπαλλήλων της  υπηρεσίας καθαριότητας αξίζει τον κόπο.

ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ και για έναν λόγο ακόμα: Θα δοθεί η δυνατότητα - μέσω των προβλημάτων που θα προκύψουν - ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ  - ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ να καταλάβει ότι ο δήμος δεν είναι καθαρός εξαιτείας της μαγκιάς των διοικήσεων αλλά των ..... ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ που την καθαρίζουν.
Χωρίς ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ η πόλη δεν καθαρίζει και το "θαύμα" των μαγκιόρων διοικήσεων κρατάει μια βδομάδα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου