Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ



Το ∆ηµοτικό Συµβούλιο Χαλανδρίου µε οργή και αγανάκτηση παρακολουθεί την επίθεση του κράτους – δολοφόνου Ισραήλ σε βάρος άοπλων Παλαιστινίων γυναικών, παιδιών, αναπήρων ακτιβιστών που διαδηλώνουν ενάντια στην µεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήµ και την αναγνώρισή της ουσιαστικά ως ‘‘πρωτεύουσα’’ του Ισραήλ.
Καταγγέλλουµε το Ισραήλ και τις ΗΠΑ που σχεδιάζουν και υλοποιούν τα εγκλήµατα κατά των λαών που αγωνίζονται.
Ευθύνες έχουν όµως και οι κυβερνήσεις της Ε.Ε. που συνεργάζονται µε το Ισραήλ µεταξύ αυτών και η ελληνική κυβέρνηση που αρνείται να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος και συνεχώς αναβαθµίζει µε νέες στρατιωτικές, πολιτικές και οικονοµικές συµφωνίες τις σχέσεις της χώρας µας µε το Ισραήλ.
Εκφράζουµε την αµέριστη συµπαράσταση µας στον Παλαιστινιακό λαό που διεκδικεί να έχει τη δική του πατρίδα, ένα κράτος ανεξάρτητο και κυρίαρχο δίπλα στο Ισραήλ στα όρια του 1967 µε πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήµ.

Το ∆ηµοτικό Συµβούλιο Χαλανδρίου καλεί όλους τους συµπολίτες µας σε επαγρύπνηση για τις εξελίξεις που ασφαλώς αφορούν και τη χώρα µας και ζητάει της συµµετοχή τους σε κάθε κινητοποίηση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και καταδίκη του ιµπεριαλιστικού εγκλήµατος εις βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου