Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 23η Μαΐου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Λήψη απόφασης σχετικά με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά στη «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ (Πρόγραμμα ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι)».

ΣΧΟΛΙΟ: ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Διότι ΟΙ ΑΛΛΟΙ μπορούν να είναι καιροσκόποι.
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1998 και ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

Όχι γιατί είμαστε "συνεπείς" σε κάποιες πολιτικές που εφαρμόστηκαν ποτέ.

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ, έχουμε προτείνει ένα ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ, ΣΥΝΟΛΙΚΟ αυτοδιοικητικό ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ πρόγραμμα με ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ (άρα ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ για όποιον νοιάζεται για τις ταμπέλες), το 2002, επεξεργασμένο από στελέχη - τότε - της ΤΟΠΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ αλλά και συνεργαζόμενους επιστήμονες, συμβούλους.

Το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ, βεβαίως, για να αξιολογηθεί στην πράξη.

Την ώρα που η άλλη "αριστερά" (μπαίνοντας), οι ντουντούκες της καργαριστεράς σε συνεργασία με το ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ κατεστημένο, που τότε γεννιόταν, έδιωχναν τα ΜΕΤΡΟ από το Χαλάνδρι , τους σταθμούς μεταφόρτωσης, κατάγγελλαν τις δημοτικές επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα της αυτοδιοίκησης ως ιδιωτικοποίηση και κατηγορούσαν (και κατηγορούν) την ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση ως φορομπιχτισμό.

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (όχι άεράς φρέσκος) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, το οποίο υπερασπιστήκαμε με τις τελευταίες ικμάδες αντοχής και δύναμης και το 2014, μετά το νέο πούλημα από το κομματικό κατεστημένο, με την κάθοδο της παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ,  με την τοποθέτησή μας στην κεντρική προεκλογική συζήτηση που οργανώσαμε στην πλατεία Χαλανδρίου και την οποία προτείνουμε να ακούσουν - για αρχή, τώρα - όσοι έχουν κάνει την κωλοτούμπα, τέχνη και τον καιροσκοπισμό επιστήμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου