Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΜΕΤΑ ΑΣΤΕΙΟΙ, ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕΣ!


Εχθές - όπως σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση του ΔΣ - ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ συζητάγαμε ό.τι ήθελε το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων.

ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, γιατί αν ήθελαν οι εργαζόμενοι θα ήταν εκεί μαζί με τους εκπροσώπους τους, που έρχονται κάθε φορά στο δημοτικό συμβούλιο για να το διαλύουν.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Αν ένιωθαν ότι υπάρχει ιδιαίτερο θέμα, νέο, αξιοσημείωτο,  όχι αναμάσημα της ίδιας επιστολής που ανέσυραν κάποιοι από το αρχείο τους και την αντέγραψαν, θα έρχονταν μαζί με τους συνδικάλες στο δημοτικό συμβούλιο.

Η Κούκα, ο κ. Μόρτογλου και οι της Λαϊκής Συπείρωσης ήρθαν (σύνολο 6 άτομα από τα 11 του ΔΣ του Συλλόγου, τόσο πολύ αξιολογήθηκαν από τους άλλους ως σοβαρά αυτά που ήθελαν να πουν) - χωρίς βέβαια καν να κάνουν γενική συνέλευση εργαζομένων (μη λέμε ό,τι θέλουμε τώρα) - να θέσουν στο δημοτικό συμβούλιο τα .... αιτήματά τους (και να μην το αφήσουν να συζητήσει άλλα θέματα της πόλης.)

Άλλωστε σέρνονται γραμμάτια, Ανδροβιτσανέα, ένα ΝΕΟ μεγάλο νέο από τα δικαστήρια, που δεν σας έχουμε πει ακόμα και αναδεικνύει - και αυτό - ότι τον Κουράση το Χαλάνδρι τον πλήρωσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ - και άλλα που δεν βολεύει του ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ και την Κουρασική Αριστερά να αναδειχθούν και να βρουν χρόνο συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο.

Οπότε η μέθοδος γνωστή: ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΚΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ SHOW!

Και βάζουν και τον Ευσταθίου να απαγορεύει στους συμβούλους να ξεφεύγουν έστω και λίγο από την ατζέντα της Κούκα. (ώπα ρε Τασούούούλη ...)

Εχθές έγινε η πλάκα η μεγάλη βέβαια.
Διότι - για να αποφευχθεί να μιλήσει πάλι η Κούκα και η εκπρόσωπος της ΔΑΣ (ΚΚΕ) - αφού έχουν καρφωθεί άσχημα πλέον οι σύντροφοι και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι εκτίθενται και αυτοί και το ΠΑΜΕ - ήρθε και ο γραμματέας του συλλόγου, ο κ. Μόρτογλου.
Και έγινε .... του ΚινΑλ το κάγκελο.

Αφού Κούκα (πρόεδρος) και Μόρτογλου (γραμματέας) είχαν κατσικωθεί στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, είχαν μαγκώσει από ένα μικρόφωνο - το οποίο ήταν μονίμως ανοικτό για να μπορούν να διακόπτουν όποιον θέλου (Γαλάνη, πρόεδρος) - ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ στο τι ζητάγανε από το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει για το ωράριο των εργαζομένων και την .... εντατικοποίηση.
(Σκηνές ΡΟΚ).

(Λεπτομέρειες δυστυχώς δεν θα σας γράψουμε γιατί θα πλήξουμε τους εργάτες καθαριότητας τους μαχητές του σκουπιδιού, που εχθές ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ τους, τους ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ για να κάνουν μικροπολιτική. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ και δεν πρόκειται να κάνουμε οτιδήποτε  θα τους έβλαπτε, ακόμα και αν πλήττουμε - κατ΄εξαίρεση - την πλήρη ενημέρωση του αναγνώστη μας. Δεν χρωστάει τίποτα ο σκουπιδιάρης να πληρώσει την Κούκα. Και ο αναγνώστης της ΠΛΑΤΕΙΑΣ έχει πολλά ακόμα να ενημερωθεί. Ας μας συγχωρέσει αυτή την .... στραβή που του κάνουμε.)

Όμως έχει αξία να αναδείξουμε ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της Κούκα, που θέλουν να μετατρέψουν το δημοτικό συμβούλιο σε χώρο εκπλήρωσης του παραταξιακού καθήκοντος των επαγγελματιών συνδικαλιστών και δικαίωσης του μισθού και του ρόλου τους.

Άκου λοιπόν:

Το ΔΣ του Συλλόγου έστειλε  προχτές 32 ΜΑΪΟΥ, την επιστολή προς το δημοτικό συμβούλιο και ζήτησε να συζητηθούν τα θέματα που αναδεικνύει,  πριν την ημερήσια διάταξη στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Την επιστολή με τίτλο "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" και παραλήπτες τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων μαζί με φωτογραφικό υλικό (μάλλον σκόπιμα ασπρόμαυρο και θολό για να μοιάζει ιδιαίτερα εφιαλτικό και να δουλεύει περισσότερο η φαντασία από το μάτι).

Το αίτημα έγινε δεκτό, διότι η πρόεδρας του ΔΣ είναι και αυτή συνδικαλίστρια και είναι πολύ ... "δημοκρατική" και ανοικτή με τους ..... εργαζόμενους (βλ. τους συνδικαλιστές, διότι εργαζόμενοι ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ στο συμβούλιο), τους αφήνει με ανοικτά μικρόφωνα συνέχεια - στον Νταβία τα κλείνει όταν ορίζει εκπρόσωπο της παράταξής του -  βολεύεται αφάνταστα να μην γίνονται άλλες ενοχλητικές συζητήσεις στην ΠΗΔ (για θέματα που την ακουμπάνε) και είναι ΜΑΖΙ με εκείνους που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ  ΚΟΥΚΑ για να "κλείνει" την ΠΗΔ με τα "μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων"

 (Ήθελα να ήξερα γιατί αφού είναι τόσο άσχημη η κατάσταση για τους εργαζόμενους στον δήμο, θέλουν ΟΛΟΙ να διοριστούν στην καθαριότητα και να φέρουν και τους φίλους τους. Δεν είναι περίεργο; Δεν είναι - βέβαια - γιατί είναι ΜΕΝ Η ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αλλά είναι ΣΤΑΘΕΡΟ το ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΟ ΧΩΡΙΣ .... ΠΟΛΛΕΣ και ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και αυτό το ξέρει ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, για να παριστάνουν κάποιοι ότι έχουν το μυστικό, εφτασφράγιστο και να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους, όταν τους λέει κανείς να δουλέψουν ένα τέταρτο παραπάνω ή να κάνουν ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΌ στην πηγή "με τα χέρια" ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΊ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ για την ΔΥΣΚΟΛΗ μεν - ΑΛΛΑ -  σίγουρη καισταθερή δουλειά τους. 
Διότι ξέρουν όσοι είναι έξω ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!
Και αυτό που γίνεται διακόσια χρόνια με το ωράριο, γίνεται γιατί ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ της αυτοδιοίκησης ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ και ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους σκουπιδιαρέους  και παίρνουν το βάρος να τους βρίζουν αυτούς οι πολίτες για τα .... ρεμάλια, που εκείνοι ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ, με κόστος δικό τους πολλές φορές, προσωπικό. Ε πάει στο διάλα να έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο για .... ένα τέταρτο παραπάνω εργασίας και αν εκτίθενται ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Γιατί ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ σε αυτή τη ζωή. ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, όχι βέβαια στο 6μισάωρο, σε κάτι λιγότερο σε ωράριο εργασίας, ήταν το θέμα).

ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΡΙΣΤΕΡΑ της ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, τις πρακτικές και την δεοντολογία της:


Η συζήτηση επί της επιστολής λοιπόν ήταν γνωστό ότι θα γίνει ΕΧΘΕΣ, 1 ΙΟΥΝΊΟΥ στις 8 το βράδυ, στο δημοτικό συμβούλιο.

Και η συζήτηση - theoritically speaking - που λέμε στο Καρπενήσι, γίνεται για να τεθούν τα ζητήματα και πιθανά να υπάρξουν λύσεις και απαντήσεις.
Γίνεται και ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!
Αλλιώς τι νόημα έχει;

Και αν δεν είναι ικανοποιητικά αυτά που ακούσουν ή αποφασιστούν να πάει παρακάτω το πράγμα.
Σε καταγγελίες, δημοσιοποίηση των θεμάτων, πίεση, κινητοποιήσεις κλπ

Έτσι δεν είναι;

 ΟΟΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Διότι ΟΤΑΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ τον συνδικαλιστικό μισθό τους ή τα συνδικαλιστικά τους αριστερόσημα ή για να υπηρετήσουν άλλοι τον .... μάρτυρά τους πρώην και υποψήφιο (?) δήμαρχο για τας επόμενας εκλογάς, είναι συζήτηση για τους κουφούς και τους μπαμπουίνους.

Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;;;;

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ, ΣΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ, ΔΙΑΡΡΕΕΙ .... ΡΕΠΟΡΤΑΖ  από όσα ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ στο ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.... αύριο!!!!

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ βεβαίως, βεβαίως !!!!
Των αρχόντων της διαρροής.

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΊΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (μπαίνοντας).

ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;;;

Τέτοιος μαλάκας είσαι!
Σου έχω πι ποτέ ψέμματα;

ΝΑ ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ εδώ: http://askota.gr/2018/05/31/%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%be%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1/

ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31 ΜΑΙΟΥ

ΤΙΤΛΟΣ:

Απαξίωση, εκφοβισμός και κίνδυνος για τη ζωή των εργαζομένων στο αμαξοστάσιο του Δ. Χαλανδρίου

(ΑΣΧΕΤΟ: αλήθεια γιατί έχει το ΜΕΤΑ διεύθυνση του site του το www.askota.gr??? Διαφορετικές παρατάξεις δεν είναι; Κάτι έχω χάσει; Δεν καταγγέλλει το ΜΕΤΑ την ΑΣΚ; Την καταγγέλλει αλλά σφετερίζεται το όνομά της; ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΑ να μου εξηγήσει ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ εκεί στην ΠΟΕ ΟΤΑ με τις παρατάξεις τους, όταν δεν με καταγγέλλει ο Γκιτάκος. Παρόλο που τώρα καταγγέλλει και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και έχουν γίνει σώβρακο). Μας δουλεύουν, ότι τσακώνονται και είναι ίδιο το ΑΣΚ με το ΜΕΤΑ;
TO META είναι ή η ΑΣΚ ή η ΑΣΚ το ΜΕΤΑ;;;

Είναι σα να λέμε ΣΥΡΙΖΑ Εσωτερικού και ΣΥΡΙΖΑ Εξωτερικού ένα πράμα; 

Θα μου πει η Χαλκιά που τα ξέρει αυτά και πήγε και με την ΑΣΚ. Δηλαδή; Πήγε με το ΜΕΤΑ; Έτσι λέει το site. Δεν μας τα είπες αυτά συντρόφισσα. Δουλευόμαστε;;;; ΛΑΕ έγινες;;;;)

Συνέχεια της διαρροής λοιπόν από τους μετρ των διαρροών και της παραπλάνησης:
  Υπότιτλος (μικρά γράμματα, παραποιημένος και ο τίτλος της ανακοίνωσης): Ανακοίνωση καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου.

Δεν έλεγε "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ" αυτό που στάλθηκε στους επικεφαλής βεβαίως, όπως μπορείς να δεις, αλλά στην διαρροή .... αναβαθμίστηκε.


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (που θα γινόταν ... αύριο, όμως, όταν έγινε η ανάρτηση - λεπτομέριες θα πεις):


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΟΙ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου