Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Γ. Καραμέρος: Καλή σχολική χρονιά από το 8ο Δημοτικό σχολείο Αμαρουσίου

 

Στον αγιασμό του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος. Χαρούμενες παιδικές φωνές που ξανάσμιξαν στον προαύλιο χώρο, καρδιοχτύπια για τα «πρωτάκια» αλλά και συγκίνηση και αγωνία για τη νέα σχολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τα παιδιά στα δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια αλλά και τα ειδικά σχολεία της Βόρειας Αθήνας και όλης της Ελλάδας, προσδοκώντας, όπως ανέφερε: «Να είναι μια χρονιά με γαλήνη οικογενειακή, με φώτιση στο εκπαιδευτικό έργο και πάνω από όλα με υγεία για τα παιδιά. Μια χρονιά χωρίς προβλήματα, τα οποία και αν ακόμη προκύψουν να λύνονται από την Αυτοδιοίκηση και το Υπουργείο Παιδείας. Το καλοκαίρι τελείωσε, επιστρέφουμε στην καθημερινότητα και πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να την κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και πιο δημιουργική. Καλή χρονιά».

Η διευθύντρια του σχολείου, Ντάλη Κανάρη, καλωσόρισε τα παιδιά, μίλησε σε γονείς και εκπαιδευτικούς και ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την παρουσία του στον αγιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου