iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΑΝTΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΤΙΝΟ - ΣΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΧιονοστιβάδα γίνονται οι αντιδράσεις από πολλές πλευρές του τοπικού πολιτικού φάσματος στα Βριλήσσια για την υποψηφιότητα Ντινόπουλου για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Οι αντιδράσεις μεταξύ των πολιτών έχουν έναν κοινό τόπο:

"Ο Αργύρης έμεινε άνεργος - αφού βουλή δεν ξαναβλέπει, τον έκοψε ο Κυριάκος - και θυμήθηκε τον δήμο για να πάρει την σύνταξή του"
Οι Βριλησσιώτες νεοδημοκράτες προσπαθούν να ξεπλύνουν την "κομματική" τους ντροπή προσπαθώντας - ανεπιτυχώς - να πείσουν ότι ο Ανάργυρος δεν έχει χρίσμα του κόμματος των αρίστων και έχει αυτοχριστεί.

Διαψεύδονται όμως από το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρώην υπουργός Εσωτερικών λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ξεκινώντας από τα στούντιο του ΑΝΤ1, ότι έχει πάρει το δακτυλίδι από τον ίδιο τον Κυριάκο τον αρχηγό των αρίστων να διεκδικήσει τον δήμο. Πήρε το οκ από τον Αρχηγό των Αρίστων για να του χρυσωθεί το χάπι του κοψίματος από τα ψηφοδέλτια της Β Αθήνας.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ" του πολιτικού συστήματος.

Τελευταίες μέρες η αντίδραση στον γειτονικό μας δήμο για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι ανάγκες της πόλης και των δημοτών από τα κεντρικά επιτελεία της Πειραιώς αναβαθμίστηκε αφού ο ίδιος ο νεοδημοκράτης πρώην δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κώστας Ιωαννίδης βγήκε φόρα παρτίδα με ένα πολύ σκληρό άρθρο του στο φιλικό του ενημερωτικό site VRILISSIA NEWS όπου κράζει τον Ντινόπουλο και κατακεραυνώνει την δημαρχιακή του περίοδο που - όπως γράφει ο κος Ιωαννίδης - συσσώρευσε χρέη 6,5 εκ ευρώ στον δήμο Βριλησσίων. (KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, αξίζει).Την υποψηφιότητα ου ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ "υποδέχτηκε" και ο ""παλιός" του δημοτικού συμβουλίου της γειτονικής πόλης Γιάννης Τσούτσιας με άρθρο του στα VRILISSIA NEWS μιλώντας για ..... ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΙΣΜΟ.

(KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, αξίζει).


Καμία αντίδραση βέβαια στην υποψηφιότητα Ντινόπουλου δεν αναμένεται από την πλευρά του προσχωρήσαντα στον ΣΥΡΙΣΑ και βέβαιο χρισματούχου του κυβερνώντος κόμματος κ. Ξένου Μαννιατογιάννη (χρισματούχου του ΣΥΡΙΖΑ ελέω Χ. Σπίρτζη σας λέει η ΠΛΑΤΕΙΑ και είναι .... γκαραντί και καρατσεκαρισμένο).

Είναι κολλητός του Ανάργυρου από παλιά.

Οι δυνάμεις του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ βολεύονται απολύτως από το πινγκ πονγκ της εξουσίας μεταξύ ..... συνεταίρων.

Πάντως ενώ ο Ανάργυρος περίμενε υποδοχή - σωτήρα μάλλον τρώει κράξιμο ξεγυρισμένο και από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (που βέβαια θα πρέπει να αντιπαρατεθούν με το δημοσιογραφικό κατεστημένο της τηλεοπτικής δημοκρατίας που θα έχει το "παιδί του" κάθε μέρα στο γυαλί).

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ .αυτό το κυριακάτικο ΑΡΘΡΟ για τα Βριλήσσια ως ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΜΕ ΣΑΤΥΡΑ.

Με LINK στην ανάρτηση των συναδέλφων του
με φωτό του ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ να χαιρετάει - εν έτει 2018 - ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει στους δρόμους των Βριλησσίων με τον φοβερό τίτλο:
Προσοχή! Στα Βριλήσσια παραμονεύει
Ντινό-σαυρος!

ΥΓ 1:
"Και εσείς από το Χαλάνδροι τι ανακατεύεστε ρε Ακατανόμαστε και ασχολείστε με το Βριλήσσι. Να ασχοληθείτε με τον δήμο σας".


Όσοι στο πουν αυτό- είτε είσαι Χαλανδραίος, είτε Βριλησσιώτες να ξέρεις ότι θέλοιυν να κοιμάσαι όρθιος ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ και να μην καταλήξεις και μόνος σου στο ΑΣΦΑΛΕΣ συμπέρασμα ότι υπάρχει υπόγεια διαδρομή ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, όπως χρόνια τώρα σου λέμε - από το ίδιο ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ στους δύο δήμους. ΤΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ.

Και αν πιστευεις ότι δεν υπάρχει αυτή η διαπλοκή και είναι όλα στο θολωμένο μυαλό του Νταβία, μπορείς ΕΣΥ που τα έχεις τετρακόσα να μας εξηγήσεις ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΙΝΟΣΑΥΡΟΣ, στην ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ γνωστοποίησης της υποψηφιότητάς του δεν μίλησε μόνο για το χωριό του αλλά ανακάτεψε και το Χαλάνδρι;

ΝΑ! ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩ: https://www.thepressroom.gr/politike/ntinopoylos-sta-brilessia

"..... πρέπει να ξαναγίνουν «γαλάζια» και τα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι ..."  είπε.

Αφού λοιπόν αυτός ανακατεύεται με το Χαλάνδρι, θα ανακατευτούμε και εμείς με το Βριλήσσι περισσότερο.

ΥΓ 2: Θυμάσαι την επιλογή Συμεών για την θέση του ΓΓ του δήμου Χαλανδρίου μόλις εκλέχτηκε;; Δεν θυμάσαι; ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ!

ΥΓ 3: Ποιος διαχρονικά "φρενάρει" τις επιδιώξεις και έχει δεχτεί - οικογενειακώς - ακραίες διώξεις του παράκεντρου στην περιοχή;


Ξέρεις;
Δεν ξέρεις;

Γι΄αυτό ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου