iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

Αν ο τοξικομανής-επίδοξος ληστής δεν ήταν φίλος του Βαλλιανάτου και στέλεχος ττου PRIDE κι ήταν κάποιος ανώνυμος φτωχός μελαμψός μικροκακοποιός κι αν ο κοσμηματοπώλης ¨ηταν στο Κολωνάκι και όχι στην Ομόνοια τότε τα ΜΜΕ θα μιλούσαν για θρασύτατη ληστεία από ένα αδίστακτο κακοποιό που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή αθώων ανθρώπων και που αποδεικνύει το έλλειμμα ασφάλειας και την αδιαφορία του κράτους για τις περιουσίες των πολιτών οι οποίοι αναγκάζονται να κάνουν μόνοι τους τη δουλειά της Αστυνομίας.

Όμως δεν έγινε έτσι.

Μόλις μαθεύτηκε ότι ο επίδοξος ληστής ήταν ακτιβιστής της Gay ατζέντας τα ΜΜΕ έσκυψαν με στοργή επάνω στο δράμα του άτυχου τοξικομανή.

Οι δικαστές για να μην στοχοποιηθούν από τους πράκτορες του Soros  εξέδωσαν κατηγορητήριο για ανθρωποκτονία εναντίον του κοσμηματοπώλη πριν γίνει κάποια ανάκριση, πριν διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου , πριν δουν το δεύτερο βίντεο με τον τοξικομανή να απειλεί με ένα κομμάτι γυαλί αυτούς που πήγαν να τον μεταφέρουν στις Πρώτες Βοήθειες.

Σε άλλη περίπτωση που πολίτες έδειραν και συνέλαβαν ληστή όπως στο Π.Φάληρο .τα ΜΜΕ επικρότησαν το θάρρος τους.

Ο Ζακ Κωστόπουλος κακώς πέθανε και κανείς δεν δικαιούται να σκοτώνει
Εκτός βέβαια από τη CIA, την KGB, της ΜΙΤ, τη Mοσάντ και τους ισλαμοφασίστες.

Αλλά πρέπει να δούμε πρώτα από τι πέθανε ο Κωστόπουλος .

Όντας στα βαριά ναρκωτικά ο θάνατος είναι σχεδόν πάντα μοιραίος.
Έχουν εξοικειωθεί με αυτόν οι χρήστες. 
Μπορεί να πέθανε απλά από ανακοπή ή από υπερβολική δόση ή από νοθευμένη ηρωίνη.

Η στάση των πολιτών ήταν συνηθισμένη κι ήταν αυτή που επικροτεί το Σύστημα.
Θέλησαν απλά να αποτρέψουν τον ληστή να διαφύγει μέχρι να έρθει η Αστυνομία.

Το κράτος δέρνει πολύ πιο άσχημα και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές πολιτών ακόμα κι αν είναι ηλικιωμένοι όταν αυτοί απλά διαδηλώνουν ενάντια στους τοκογλύφους και μάλιστα χωρίς να κλέβουν ή να καταστρέφουν περιουσίες.

Ο Κωστόπουλος δέχθηκε μεταθανάτια τσουνάμια αγάπης και φιλοδωρημάτων από τους χιλιάδες πλούσιους διανοούμενους του Facebook .

Όσο ζούσε σαν σκουπίδι και χωρίς λεφτά  δεν τον βοήθησε κανείς από τους εμπόρους ευαισθησίας..

Κανένας δεν θα έβαζε το χέρι του στην τσέπη να του δώσει 10 ευρώ.

Αν από όλους αυτούς τους εκατοντάδες, μετά θάνατον κι εκ του ασφαλούς, χουβαρντάδες της "διανόησης" που γράφουν συγκινητικά κατεβατά για να μαζέψουν πελατεία εκμεταλλευόμενοι τον θάνατο του Κωστόπουλου του έδιναν από μισό ευρώ μια φορά την εβδομάδα...θα τον είχαν κάνει πλούσιο.

Όμως είναι τόσο αδίστακτοι που δεν θα χάσουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν οικονομικά τον θάνατο του Ζακ για να κάνουν νούμερα στην AGB , για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στα blog τους ή να πουλήσουν κανένα βιβλιαράκι γεμάτο παπαριές για την παροιμιώδη ζωή του νεκρού.
Τα φράγκα φίλε... όλα για τα φράγκα... ακόμα και τα δάκρυα κι οι επικήδειοι.
 Η υποκρισία όλων αυτών των προβεβλημένων "διανοούμενων" ξεπερνάει σε μέγεθος και το ίδιο το Σύμπαν.

ΥΓ: Είναι κλεμμένο και ελαφρώς πειραγμένο από το πρωτότυπο που είναι στο ΣΙΒΥΛΛΑ (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com) και που επέλεξα να μην αναδημοσιεύω ολόκληρο για λόγους που έχουν να κάνουν με ποινικές ευθύνες - αφού εδώ γράφουμε "απροστάτευτοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου