Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ - ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ... ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

Ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Βριλησσίων Τρύφωνας Μαρτιγόπουλος  αρνήθηκε - ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ -  την Πέμπτη να υπογράψει την γονική άδεια που ζήτησε υφιστάμενή του μόνιμη υπάλληλος με οργανική θέση στην υπηρεσία του, για να πάρει εκείνη την Παρασκευή τους βαθμούς του παιδιού της από το σχολείο.

Στην συνέχεια και μετά την άρνηση του .... ιδιοκτήτη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Μαρτιγόπουλου, το υπηρεσιακό σημείωμα για την άδεια ζητήθηκε από την προϊσταμένη του τμήματος προσωπικού του δήμου, να υπογραφεί από τον προϊστάμενο του τμήματος στο οποίο υπάγεται η υπάλληλος.

Ο προϊστάμενος είναι ο παλιός ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ της ΠΑΣΚΕ, που κόβεται για τα δικαιώματα των συναδέλφων του - τρομάρα του, ο  Γ. Ζαφειράκης ο οποίος ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ που βεβαίως - ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ η υπάλληλος. 
Τα εργατικά δικαιώματα των συναδέλφων του πάνω από όλα για τον συνδικαλισταρά.
Εκτός αν τον συμφέρει αλλιώς!

Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΣ είναι απλά ενεργούμενο του Μαρτιγόπουλου. Αυτο αποδείχτηκε εχθές.

Τελικά την άδεια υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βριλησσίων χωρίς υπηρεσιακή υπογραφή γιατί η μη χορήγηση της αδείας βεβαίως ήταν παράνομη γιατί ΑΚΟΜΑ στην Ελλάδα της SIEMENS, του ΟΤΕ, του Γερμανού και του Μαρτιγόπουλου δεν δίνονται οι άδειες στους εργαζόμενους άμα γουστάρει ο διευθυντής αλλά ΤΙΣ ΟΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ.

Αυτό το αδειόχαρτο λοιπόν, που δεν έχει τις προβλεπόμενες υπογραφές - κάποια στιγμή στο μέλλον - όταν η υπόθεση θα έχει ξεχαστεί. μπορεί να είναι   ένα "σκάνδαλο ευνοϊκής μεταχείρισης" από την διοίκηση στην υπάλληλο, για κάποιους που θα θέλουν να κάνουν μικροπολιτική.

Ή - χειρότερα -  να εμφανιστεί σε κάποιο δικαστήριο ως αποδεικτικό ότι η υπάλληλος παρέκαμπτε τον διευθυντή της και τον προϊστάμενό της και πήγαινε στην διοίκηση, με την οποία είχε προνομιακές σχέσεις για να παίρνει άδειες, έτσι δεν είναι;;;

Και τότε η υπάλληλος ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ την συνάδελφό της από το τμήμα προσωπικού να πάει μάρτυρας για να βεβαιώσει την αλήθεια.

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ με μεθόδους ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ!

Η ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΗ επίλυση μιας κρίσης από την διοίκηση, με την υπογραφή του γενικού, αποδεικνύει ότι τα Βριλήσσια έχουν μια διοίκηση που δεν έχει τα άντερα ή δεν θέλει να κάνει το αυτονόητο: ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ - ΤΥΡΑΝΝΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ και να του εξηγήσει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Και ο οργανισμός εσωτερικής υπηρεσίας του δήμου δεν είναι υπό την αίρεσή του, έχει υποχρέωση να τον τηρεί. Δεν είναι το μαγαζί του αδελφού του ο δήμος.
ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

Και όταν δεν την τηρεί για ΕΚΕΙΝΟΝ και ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΟΥ συνδικαλιστή πρέπει να γίνει ΕΔΕ.

ΑΥΤΑ!
Γιατί πλέον θα γράφονται ΟΛΑ!

ΥΓ: Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΜΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ) συνεχίζει την εκκωφαντική σιωπή του γιατί έχει εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων η ΠΟΕ ΟΤΑ, οπότε δεν είναι ώρα για επίδειξη αλληλεγγύης σε εργαζόμενους που δεν ψηφίζουν τις παρατάξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου