Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

 

Όλοι οι δημοκράτες πολίτες και προφανώς όλοι οι συνάδελφοί του αυτοδιοικητικοί καταδικάσαμε την φασιστική επίθεση εναντίον του γιατί - προφανώς - ο ξυλοδαρμός δεν είναι για κανέναν άνθρωπο που πιστεύει στην δημοκρατία, μέσο επίλυσης των διαφορών και αντιμετώπισης των απόψεων.

Ο τύπος φαίνεται όμως ότι θεώρησε ότι όσοι καταδικάσαμε τα φασιστάκια που τον έδειραν συμφωνούμε και μαζί του, την ακρότητά του, και τον εθνομηδενισμό του.

Επειδή λοιπόν ο Μπουτάρης δείχνει καθημερινά ότι είναι διατεθειμένος να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ τον ξυλοδαρμό του (τόσο πολύ που θα έλεγε κανένας ότι ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ αν δεν τον ΣΧΕΔΙΑΣΕ κιόλας)  και να τον αξιοποιήσει πολιτικά για να προωθήσει τις απόψεις του και να παραμείνει δήμαρχος (όπως είπε- μέχρι να γίνει εκατό χρονών  - Ο ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ) , τώρα που ο Κωνσταντίνου και η ΚΕΕΡΦΑ -  πήγαν στην  Θεσ/νίκη να του στήσουν συγκέντρωση υποστηρικτών και να τον αναγορεύσουν σε ...... αντιφασιστικό σύμβολο και ο ΣΥΡΙΖΑΣ - που αντιτίθεται σθεναρά εις το νεοφιλελευθερισμό, λέει -  ακούγεται ότι σκέφτεται να τον υποστηρίξει στας εκλογάς,  είπαμε να θυμίσουμε εμείς - για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, επειδή φωνάζει όλη μέρα ο ΣΚΑΗΣ - ότι το 2009 οι Στέφανος Μάνος, Γιάννης Μπουτάρης, Θάνος Βερέμης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Δήμου, Κοντογιαννόπουλος, μαζί με ακόμα 600 άτομα ίδρυσαν την "Δράση".

Για τους ..... αντιφασίστες της ΔΡΑΣΗΣ και την δράση τους, εδώ στην περιοχή μας,  ειδικά εδώ στην περιοχή μας τα έχουμε πει.

Και για τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ συμπεριφορές υποψηφίου δημάρχου της  - διευθυντή δήμου, αρχιστελέχους της ΔΡΑΣΗΣ, εδώ στη γειτονιά ..... απλά περιμένουμε τα δικαστήρια.

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΕ ΚΑΝΕΙΣ!
ΠΑΡΑ TOY OTI ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ!
ΠΑΡΑ ΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου