Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΧΕΥ 9: ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ; ΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΧΤΕΣ;

 
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ οι 37 δημοτικοί σύμβουλοι, όσοι δηλαδή ψήφισαν την αγορά του ΧΕΥ 9 από το ΤΑΙΠΕΔ μετά τον καθορισμό χρήσης σταθμού μεταφόρτωσης σε αυτόν με υπουργική απόφαση, μετά από προσωπική συμφωνία που έγινε με τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σ. Ρούσσου.

Οι όψιμες προεκλογικές απόπειρες να πειστούν οι κάτοικοι της περιοχής ότι προσφάτως μόνο κατανόησαν οι δημοτικές τους παρατάξεις ότι δεν ήξεραν και - τάχα - πάνε τώρα στις συνελεύσεις των κατοίκων να ενημερωθούν για τα .... νέα δεδομένα" είναι για τους ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.



Διότι ΗΞΕΡΑΝ!
Mας άκουσαν στο Δημοτικό συμβούλιο.
Μας διάβασαν από την ΠΛΑΤΕΙΑ.

Και μας αγνόησαν όταν ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ την ώρα που έπρεπε.

Τα είπαμε μετά από εκτενείς συσκέψεις με ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, χρόνια συνεργάτες, που έχουν την καλοσύνη να βρίσκονται δίπλα μας όποτε τους χρειαστούμε για να τεκμηριώνουμε τεχνοκρατικά τις πολιτικές μας παρεμβάσεις ώστε αυτές να είναι ΣΟΒΑΡΕΣ και να ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Ο καιροσκοπισμός είναι γήπεδο άλλων.

ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ - ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΣ τότε;

ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ που θέλουν να ενημερώνονται και όχι να ξεπλένουν τις ευθύνες, όσων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙΜΑΖΙ αλλά τώρα τους παίζουν τον παπά.

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 στην ΠΛΑΤΕΙΑ λοιπόν:

ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΕΥ 9 

Το θυμίζουμε, όχι γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι που επιβραβεύουν την συνέπεια και την σοβαρότητα στην αντιμετώπιση των θεμάτων της πόλης - έτσι και αλλιώς αυτούς που θα σας πει το κόμμα σας, αυτούς που θα σας χαϊδέψουν τα αφτιά ή θα σας τάξουν ρουσφέτι θα ψηφίσετε πάλι - αλλά γιατί αυτό το "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ" είναι πολύ ενοχλητικό για όσους δεν είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου