Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΝΤΑΒΙΑΣ: Ο πολιτικός πολιτισμός τους, επιτρέπει να καταστρέφεις την ζωή του/της αθώου, αρκεί να είσαι ευγενικός και caumme il faut με τον ΕΝΟΧΟ!

Το έκλεψα από τον δικηγόρο του δήμου Π. Τακόπουλο

Ο βήχας, τα λεφτά και οι ενοχές δεν κρύβονται αγαπητέ μου αναγνώστη.

Όπως δεν κρύβονται και οι υπόγειες σχέσεις και διαπλοκές.

Αναφέρομαι στο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ, ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ γεγονός της απόλυτης σιωπής ΟΛΩΝ των δημοτικών παρατάξεων και κυρίως της διοίκησης του δήμου για την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ στον καταυλισμό των Τσιγγάνων το 2006.

(Μέχρι πριν μερικές μέρες το να αποκαλεί ο δημοσιογράφος ή ο δημοτικός σύμβουλος το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ ήταν .... λασπολογία, κατά την γνώμη των εμπλεκομένων).

Περίεργη σιωπή, ένοχη σιωπή, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ σιωπή από όλους. Κυρίως από την λαλίστατη σε άλλες περιπτώσεις διοίκηση του δήμου και του δημάρχου κου Σ. Ρούσσου.

Ο οποίος Σ. Ρούσσος - θυμίζουμε - ότι την πρωτόδικη απόφαση της καταδίκης του πρ. προέδρου της ΦΛΥΑ ΑΕ σε δέκα μήνες φυλάκιση γιατί πήρε ένα δάνειο από την επιχείρηση - δάνειο γραμμένο στα βιβλία της  - την γύρναγε στα social media επί μέρες για να αποδείξει ότι κάνουν κάθαρση και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.

Τώρα για καταδίκη πρώην αντιδημάρχου ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ και υπηρεσιακού στελέχους του δήμου  για απάτη, εφτά μέρες μετά την απόφαση δεν έχει γράψει  ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ούτε εκείνος, ούτε το γραφείο τύπου.

Για την ΑΥΤΑΠΌΔΕΙΚΤΗ πλέον εμπλοκή εν ενεργεία διευθύντριας του δήμου στην απόπειρα να παραπλανηθεί η δικαιοσύνη δεν έχει - και ούτε θα πει- τίποτα.

Έχει παγώσει η τζιμινιέρα.

Μόνο ο δικηγόρος του δήμου που παρέστη ως πολιτικός ενάγων στην δίκη Πολύδωρος Τακόπουλος έγραψε, αυτά που έγραψε και τα έχει αναρτήσει η ΠΛΑΤΕΙΑ.

Μάλλον γέννησε περισσότερα ερωτηματικά από όσα απάντησε το ποστ του κ. Τακόπουλου αλλά αυτό είναι υποκειμενική μου κρίση και δεν θα μείνω σε αυτή, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αναφορά στα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ στοιχεία της υπόθεσης όμως, αλλά και τις τεράστιες επιπτώσεις που έχει παράξει στον δήμο δεν έχει γίνει από κανέναν, εκτός ημών.

Τι άλλο δείχνει αυτό εκτός από ενοχές;
  • ΕΝΟΧΕΣ της διοίκησης του δήμου που για μεγάλο χρονικό διάστημα στάθηκε  με την πλευρά εκείνων που προσπαθούσαν να ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ να φτάσω στην άκρη του νήματος, ΤΗΝ ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ και τις ευθύνες του Κουράση και του ενεργούμενου των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ.
Εκείνης της ΚινΑλίτισσας συνδικαλίστριας, αναπληρώτριας διευθύντριας που διενήργησε την ΕΔΕ συγκάλυψης, υπέδειξε ΑΛΛΟ υπηρεσιακό στέλεχος του δήμου ως υπεύθυνη για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αντί του επιβλέποντος μηχανικού, κορυφαίου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας και με τα μόρια από την διενέργεια εκείνης της ΕΔΕ έγινε διευθύντρια στον δήμο.
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ με μάρτυρα τον Κουράση.

Ο Νοέμβριος είναι κοντά. 
Ας ελπίζει ότι θα με καταδικάσει. 
Ότι θα πάει στον δικαστή μου και θα του ζητήσει να με καταδικάσει γιατί την συκοφαντώ όταν λέω ότι έκανε ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ και πήρε μόρια από αυτή για να γίνει διευθύντρια

Το Υπηρεσιακό συμβούλιο βέβαια, όταν της αναγνώρισε τα μόρια, δεν ήξερε ότι η δικαιοσύνη ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ μετά από τόσα χρόνια ότι ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ και η ΕΔΕ αθώωνε και καταδίκαζε ..... κατά παραγγελία.
  • ΕΝΟΧΕΣ από τις παρατάξεις των ΚινΑλιτών που ήταν στο δημοτικό συμβούλιο όταν εξελίσσονταν το σκάνδαλο της συγκάλυψης και σιωπούσαν: Ανδρεόπουλος - Πράσσος (μαζί ήταν τότε, στο δεύτερο πυλώνα της διοίκησης Ανδρεάση) και Κ. Παττακός.
  • ΕΝΟΧΕΣ και από την σημερινή ΕΠΙΣΗΜΗ παράταξη του ΚινΑλ, του Γιώργου Θωμά αφού το σκάνδαλο στον καταυλισμό είναι νεοδημοκρατικό αλλά την βρώμικη δουλειά της συγκάλυψης ανέλαβαν οι ..... έμπειροι σε αυτά ..... ΚινΑλίτες ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ και ΑΝΤΙΔΩΡΑ που έλαβαν από την διοίκηση Κουράση. Και τι σημασία άλλωστε έχει ένα σκάνδαλο μπροστά στο ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ μέτωπο;
  • ΕΝΟΧΕΣ από την Καρατζά και την εκκωφαντική σιωπή της Λαϊκής Συσπείρωσης επί τόσα χρόνια για μια τέτοια υπόθεση. Συνεργάτης στα συνδικαλιστικά του ΠΑΜΕ η μία του κόλπου, στο κόλπο του Πεύκο Πολίτη ο άλλος .... ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ όλοι .... πάει το ηθικό πλεονέκτημα του κόμματος.
ΕΝΟΧΕΣ και ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ.
  • ΕΝΟΧΕΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί .... ξέρουν ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΖΑΙΟΙ το γιατί .... 
  • ΕΝΟΧΕΣ από ανόητους αλλά αθώους υπηρεσιακούς που έβαλαν μπροστά την κακώς εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη με τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ και ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.
Εκείνους  τελικά τους επίδοξους ΒΙΑΣΤΕΣ της άλλης συναδέλφου τους που στάλθηκε άδικα στο πειθαρχικό, και ταυτίστηκαν μαζί τους ενάντια στον .... τρελό που είχε αποφασίσει να ρίξει φως στο σκάνδαλο και πίσω από την κουρτίνα του κ. Βάσιου,  ώστε αυτό να ξεκαθαρίσει και να μην είναι απλά έναν εργαλείο ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ και ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ των σχέσεων πολιτικής διαπλοκής μεταξύ δημοτικών παρατάξεων και των ενεργούμενων τους στον δήμο.
  • ΕΝΟΧΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ οι "συνάδελφοι" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕ ΣΥΓΚΑΥΨΗΣ. Διότι έγιναν ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,αφού πρώτα έστειλαν στο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ την αθώα συνάδελφό τους. Αυτοί δεν έχουν ΕΝΟΧΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και ΚΥΝΙΚΟΙ.
Με "πολιτικό πολιτισμό" που επιτρέπει να στέλνεις τον αθώο αρκεί να είσαι ευγενικός και caumme il faut με τον ΕΝΟΧΟ!

Μιλήσουν, δεν μιλήσουν εκείνοι που ψήφισες, δικαίωσες, ξέπλυνες ελπίζοντας ότι θα γίνεις μέρος του κόλπου τους, για εμένα η υπόθεση δεν έχει τελειώσει.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Η συνέχεια θα ξεδιπλωθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπως και να έχει το πράγμα.
Δεν το επέλεξα εγώ αυτό.

ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ και την ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ να τους αποδείξω ότι ο πατέρας τους ούτε τρελός, ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος ήταν, όπως δεν ήταν εκείνος και ο ένας χρόνος της διοίκησης του στην ΦΛΥΑ το σκάνδαλο αυτής της πόλης, γιατί έτσι γούσταρε να εμφανίζει το ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ σύστημα και στη συνέχεια ο ΣΥΜΕΩΝ.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ όσων έχουμε γράψει από την ίδια την δικαιοσύνη (προς Θεού, δεν χρησιμοποιώ την λέξη "ΔΙΚΑΙΩΣΗ", δεν δικαιώθηκα με την καταδίκη κανενός, απλά ΕΠΙΒΕΒΙΩΘΗΚΑ ως δημοσιογράφος που δεν αναρτά μόνο δελτία τύπου αλλά κάνει ρεπορτάζ και έρευνες) δεν μου αφήνει παρά έναν δρόμο μετά τον Νοέμβρη.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ που θα κριθούν τα ΠΟΙΝΙΚΑ, υπάρχουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΔΙΚΑ για ΟΛΟΥΣ στο δημοτικό συμβούλιο.

Τόσο ΑΜΕΣΑ, τώρα μέχρι τον Σεπτέμβριο, όσο και στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα αναλάβει τον Σεπτέμβριο.

Οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν - και με την ιδιότητά μου ως μέλος της ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  του πειθαρχικού οργάνου του δήμου - θα αναληφθούν χωρίς φόβο και με σύνεση. ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ αλλά και χωρίς φοβικά σύνδρομα.

Θα ακούσω πάλι ότι λέω ψέμματα, είμαι λασπολόγος και ακραίος από τον δήμαρχο και την παράταξή του;
Θα έχει ενδιαφέρων.

Το κύριο ερώτημα προς  όλους είναι ένα:

Στο μέλλον θα πάμε ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ και ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΝΤΑΣ, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ή ΜΕ ΝΕΜΕΣΗ, ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ των επιπτώσεων από την δράση των ΕΝΟΧΩΝ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ;

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου