Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ Η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προπονητική συνεργασία μας με την κορυφαία αθλήτρια της άρσης βαρών Αναστασία Τσακίρη.

Η εμβληματική μορφή της Αναστασίας Τσακίρη που μεσουράνησε για πολλά χρόνια στο αγωνιστικό στερέωμα της παγκόσμιας άρσης βαρών, με πλήθος διακρίσεων και κατάκτησης μεταλλίων, διαδέχεται ένα σπουδαίο άνθρωπο και καταξιωμένο προπονητή τον κ. Γιάννη Κατσαιδώνη, που υπηρέτησε για δώδεκα χρόνια την άρση βαρών του Συλλόγου μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Γιάννης Κατσαιδώνης υπήρξε προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών και προπονητής της Αναστασίας Τσακίρη.

Η συνεργασία μας με φωτεινές προσωπικότητες του αθλήματος τιμούν την λειτουργία του Π.Α.Κ Χαλανδρίου.

Ελπίζουμε ότι η διαδοχή αυτή και η αλλαγή της σκυτάλης στα χέρια της Αναστασίας Τσακίρη θα δώσει νέα πνοή και θα χαρίσει προοπτική στην «λαβωμένη» άρση βαρών του Σωματείου μας.

Ευελπιστούμε ότι και η Ε.Ο.Α.Β από την πλευρά της θα πράξει το χρέος της σε ένα ιστορικό Σωματείο με προσφορά στην Ελληνική άρση βαρών και με όρους ισοτιμίας και αναλογικότητας θα απαντήσει θετικά στο αίτημα μας για προσωρινή στέγαση του τμήματος της άρσης βαρών στο προπονητήριο του Ο.Α.Κ.Α, μέχρι της οριστικής διευθέτησης και επαναλειτουργίας του τμήματος στο Δήμο Χαλανδρίου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο προπονητή και νυν τεχνικό σύμβουλο κ. Γιάννη Κατσαιδώνη, για τη σημαντική του συμβολή στην ανάπτυξη της άρσης βαρών του Σωματείου μας.

Μετά την επικύρωση της συνεργασίας μας η κ. Αναστασία Τσακίρη δήλωσε τα παρακάτω:

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του Π.Α.Κ Χαλανδρίου κ. Παναγιώτη Τζήμο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και μου ανέθεσε τη θέση της προπονήτριας του τμήματος της Άρσης Βαρών του Συλλόγου.

Αυτή η κίνηση με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να υπηρετήσω το άθλημα που τόσο πολύ αγαπώ από τη θέση του προπονητή καθώς βρίσκομαι στην «οικογένεια» της Άρσης Βαρών 25 χρόνια, τα περισσότερα ως αθλήτρια αλλά και ως Εθνικός κριτής αγώνων.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφερθώ στα ανοιχτά πρωταθλήματα ανδρών, νέων ανδρών, γυναικών και νέων γυναικών Άρσης Βαρών, όπου λάβαμε μέρος με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και πλασαρίσματα των αθλητών και αθλητριών που έλαβαν μέρος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και καλή αρχή!»

Καλωσορίζουμε την προπονήτρια κ. Αναστασία Τσακίρη και της ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και κάθε επιτυχία στο έργο της, υποσχόμενοι ότι θα βρισκόμαστε στο πλευρό της.

Από την Διοίκηση του Π.Α.Κ Χαλανδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου