Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ....Αναγνώστη μου θέλω την βοήθεια του κοινού.
Πρώτα ας δούμε μια ιστορία:

Μπαίνει κάποιος - θα τον λέμε Α - σε ένα μαγαζί και βάζει μέσα στην τσάντα του ό,τι του αρέσει από τα ράφια, ανοίγει την πόρτα και φεύγει χωρίς να περάσει από το ταμείο.
Ο μαγαζάτορας - Β - φωνάζει "άσε τα πράγματά μου κάτω ρεεεεε".
Αυτός γυρίζει και του βγάζει και την γλώσσα περιπαικτικά.

Ο γείτονάς του από το διπλανό κατάστημα - Γ-  βάζει τρικλοποδιά στον Α , πέφτει αυτός κάτω, του παίρνει ο Γ τα πράγματα που είχε .... αφαιρέσει από το κατάστημα του Α (εδώ είναι που λένε "να είσαι προσεκτικός για να μην ενοχλήσεις, μη πεις "τα κλεμμένα" γιατί ποτέ δεν ξέρεις)  και τα επιστρέφει στον γείτονά του, ενώ ο Α σηκώνεται και φεύγει άνετος και ωραίος, αφού ο γείτονας δεν θέλει να μπλέξει σε μάχες για να τον συλλάβει.

Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ:
ΚΛΕΦΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ!

ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, την οποία - λένε - ότι εγώ ο "τρελός" στερούμαι:

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ο Α ή επειδή "έχασε" τα αφαιρεμένα αντικείμενα δεν είναι κλέφτης?

Η συνέχεια όμως είναι ακόμα πιο μπερδεμένη για την λογική του τρελού και παρακαλώ να με βοηθήσετε:

Το επεισόδιο παρακολουθεί συνεργάτης του Α - ο Κ -  μέσα από το αυτοκίνητο που είναι παρκαρισμένο παρακάτω, με αναμμένη τη μηχανή για να πάρει τον Α μετά την επιχείρηση και να απομακρυνθούν.

Ο Α λοιπόν - τσαντισμένος που έχασε τα αντικείμενα που με τόσο κόπο και ρίσκο θεωρούσε ότι είχε πλέον στην κατοχή του παίρνει τον  Κ και πάνε στο αστυνομικό τμήμα της παρακάτω γειτονιάς.

Και με μάρτυρα τον  συνεργό του Κ - καταθέτει μήνυση στον Β - τον μαγαζάτορα - για συκοφαντική δυσφήμιση λέγοντας: ΜΕ ΦΩΝΑΖΕ ΚΛΕΦΤΗ ενώ δεν είμαι. Το λέει και ο Κ.
"Τι κλέφτης είμαι αφού δεν έχω τα κλεμμένα. Πού είναι τα κλεμμένα;;; Τα έχει ο Α στο μαγαζί του, άρα δεν είμαι κλέφτης και κακώς με φωνάζει κλέφτη ο συκοφάντης Α.
Άλλωστε μπορεί να βγήκα από το μαγαζί να πάρω αέρα και μπορεί να γύρναγα πίσω να τα πληρώσω μετά από κάνα δυο ώρες ή ίσως και σε τρεις μήνες. Πώς με λέει κλέφτη. Έχει αποδείξεις ότι δεν θα γύρναγα πίσω να τα πληρώσω ή να τα επιστρέψω?
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ, έτσι για να με βοηθήσεις να καταλάβω είναι ένα:

ΕΙΝΑΙ Ο Α ΚΛΕΦΤΗΣ ή όχι;;; 

ΕΙΝΑΙ Ο Β ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ "ΚΛΕΦΤΗΣ" ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις